Brezilya-Paraguay Copa America Çeyrek final maçını şifresiz webden canlı izle!

Brezilya-Paraguay Copa America Çeyrek final maçını şifresiz webden canlı izle!
Brezilya-Paraguay Copa America Çeyrek final maçını şifresiz webden canlı izle!Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2015 Copa America'daçeyrek final mücadelesinde Brezilya ile Paraguay karşı karşıya geliyor.
 Brezilya Paraguay Copa America Çeyrek final maçını canlı izle!Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2015 Copa America'daçeyrek final mücadelesinde Brezilya ile Paraguay karşı karşıya geliyor.

Copa America'da çeyrek final heyecanın son maçında favori ekiplerden Brezilya ile Paraguay karşı karşıya gelecek ve kazanan turu geçen ekip yarı finalde Arjantin'in rakibi olacak.

C Grubu'nda mücadele eden Brezilya oynadığı 3 maçın 2'sini kazanmıştı. Sambacılar grupta sadece Kolombiya karşısında mağlup olmuştu. Paraguay ise Arjantin ile aynı grupta mücadele etmiş ve 3 maçta topladığı 5 puanla çeyrek finale yükselmişti.


Brezilya-Paraguay maçını 28 Haziran Pazar gecesi 00.30'dan itibaren Nesine.com'dan ücretsiz ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.Maç ayrıca tivibudan da naklen yayınanıyor.