Borussia Dortmund İyi Başladı

Borussia Dortmund İyi Başladı
Şampiyonlar Ligi'nin en başarılı ekipleri arasında yer alan Borussia Dortmund, bu seneki ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Almanlar, sahasında Kopenhag'ı rahat bir oyun sonrası 3-0'lık skorla geçti.

Şampiyonlar Ligi'nin en başarılı ekipleri arasında yer alan Borussia Dortmund, bu seneki ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Almanlar, sahasında Kopenhag'ı rahat bir oyun sonrası 3-0'lık skorla geçti. Maçı baştan sona üstün götüren Dortmund, rakibine fırsat tanımadı. Borussia Dortmund gruba 3 puanla başlarken Kopenhag ise ilk maç sonunda puanla tanışamadı. Bahisçilerin gözde siteleri arasında yer alan yüksek oranlarıyla kazandırıyor.

Dortmund Kopenhag'ı Misafir Etti

Alman devi Dortmund Şampiyonlar Ligi ilk maçı için Signal Iduna Park'ta Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı misafir etti. Maçta, üstünlüğü eline alan ve rakibine şans tanımayan Dortmund rahat bir galibiyet çıkarttı. Kopenhag ise ilk maçında puan alamadığı gibi gol de atamadı.

Maçta Kilidi Reus Açtı

Kopenhag, savunmasını sağlam tutarak Dortmund'u zorlamayı amaçladı. Ancak, 35. dakikada sahneye çıkan Marco Reus kilidi açtı. Oyun disiplininden kopan Kopenhag 42. dakikada Guerreiro'nun golüne mani olamadı. İkinci devreye 2-0 önde başlayan Dortmund için maç kolay hale geldi. Oyunu domine eden Alman ekibi 83. dakikada Jude Bellingham ile bir gol daha buldu ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. Kopenhag'da Trabzonspor'dan transfer edilen Cornelius 90 dakika sahada kaldı ama gol atamadı. Dortmund, G gurubunda bir sonraki maçını deplasmanda Mancesher City ile oynayacak. Kopenhag ise sahasında Sevilla ile karşılaşacak. Yüksek oranlarla kazanmak isteyenlerin tercihi oluyor.