Bir Sezonda 70 Maç

Bir Sezonda 70 Maç
Arsenal'in forveti Gabriel Jesus, isterse bir sezonda  70 maç oynayabileceğini açıkladı. Arteta'nın teknik direktörü, sezon başında İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'den Manchester City'den 5 milyon euro karşılığında alınan Gabriel Jesus tarafından desteklendi.

Arsenal'in forveti Gabriel Jesus, isterse bir sezonda  70 maç oynayabileceğini açıkladı. Arteta'nın teknik direktörü, sezon başında İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'den Manchester City'den

5 milyon euro karşılığında alınan Gabriel Jesus tarafından desteklendi. Brezilyalı forvet, kulüp isterse her sezon 70 maç oynayabileceğini söyledi.

 Arsenal menajeri Arteta, geçen hafta PSG Eindhoven'a karşı 1-0  Avrupa Ligi galibiyetinin ardından Bukayo Saka'yı dinlenmeme kararını savundu ve dünyanın en iyi oyuncularının her üç günde bir en iyi performanslarını sergilemelerinin beklendiğini söyledi.

 Bugünkü PSV Eindhoven maçı öncesinde Arteta'nın kararı sorulduğunda Gabriel Jesus, "Maçlardan sonra iyi bir toparlanma yaşıyorum. İyi yerim, iyi oynarım ve Arsenal formasıyla hayattan zevk almaya çalışırım. Sezon boyunca 50, 60, 70 maç oynamaya hazırım."

 Brezilyalı forvet  Saka ve Gabriel Martinelli'nin takım arkadaşları, sağlık ve enerji açısından başka bir boyutta olduklarını söyledi. "Kendimi çok enerjik bir oyuncu olarak görüyorum. ve ben her zaman koşar ve her zaman savaşırım ; Ama onlarla her gün çalıştıkça onlara yaklaşamadığımı fark ettim. Asla durmazlar. Makineler gibiler, yüksek kaliteli oyuncular, hala genç ve hala 21 yaşındalar" diyerek takım arkadaşlarını övdü.