Beşiktaş’tan Son Dakika Alex Teixeira Hamlesi

Beşiktaş’tan Son Dakika Alex Teixeira Hamlesi
Beşiktaş'tan bir son dakika hamlesi geldi. Siyah-Beyazlıların gündeminde Alex Teixeira var. Beşiktaş boşta olan oyuncuya yeni bir sözleşme teklifi yaptı.

Alex Teixeira ismi özellikle Shaktar Donetsk takımında duyuldu. Brezilyalı yıldız son olarak Jiangsu Suning forması giydi. Takımdan ayrılan Yıldız futbolcu şu anda boşta ve Beşiktaş oyuncuya 2 + 1 yıllık sözleşme teklifi sundu. Artık gözler oyuncuya çevrildi.  

Yıldız Oyuncunun Parlak Kariyeri

Alex Teixeira futbol kariyerinde şimdiye kadar dört yüzden fazla maça çıktı. En parlak dönemlerini Shaktar Donetsk takımında geçiren oyuncu, Vasco da Gama ve Jiangsu Suning takımlarının formalarını da giydi.

Kariyerinde 172 golü ve 72 asisti var. Aynı zamanda 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında gol kralı olarak harika bir performans gösterdi. Beşiktaş oyuncu ile anlaşma sağlayabilirse çok kaliteli bir yıldızı kadrosuna katmış olacak.

Teixeira Ne Kadar Maaş Alacak

Beşiktaş'ın yıldız oyuncuya yaptığı maaş teklifi merak konusu oldu. Yapılan 2 + 1 yıllık sözleşme de oyuncuya sezonluk 2 milyon euro maaş teklif edildi. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, 2021 yılının ocak ayından beri boşta olan ve bonservisini elinde bulunduran oyuncunun Yıllık 3 milyon euro istediğini belirtti.

Beşiktaş tecrübeli yıldız orta saha oyuncusu ile görüşmelerine devam ediyor. Eğer anlaşma sağlanabilir ise Siyah Beyazlı ekip önümüzdeki sezon kadrosunda oldukça kaliteli bir on numara bulunduracak.