Beşiktaş Yönetimi Tedirgin

Beşiktaş Yönetimi Tedirgin

Wakif Bank, 4 FIVB  Dünya Kupası, 5 CEV Şampiyonlar Ligi, 7 Türkiye Ligi, 5 Türkiye  ve 5 Türkiye Şampiyonlar Kupası ligi şampiyonluğu kazandı. Beşiktaş tek Dünya Kupası'na kalan oyuncuları olan bir takım.Bir yandan Fas milli takımı için yarı final oynayan Romances ile gurur duyarken, diğer yandan oyuncularının sağlık durumlarını da merakla monitörden bekliyorlar.

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Fas, F Grubu'nu 7 puan, 2 mağlubiyet ve  1 beraberlikle domine etti. Daha sonra adını, son 16 turunda zorlu bir İspanya karşısında penaltı atışları galibiyetiyle çeyrek finalde mühürledi.

Çeyrek finaldeki rakipleri Portekiz, Cristiano Ronaldo krizi yaşıyorlar. 42. dakikada Atlas Lions, Yusuf Ennesri'nin muhteşem golüyle zorlu rakibini 1-0 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde  Fransa takımı İngiltere takımını yendi. Portekiz maçında sol baldırından sakatlanan Roman Seth, 57. dakikada yerini Ashraf Dari'ye bıraktı.

BEŞİKTAŞ'TA BÜYÜK SORUNLAR

Bu gelişme sonucunda Beşiktaş Yönetim ve Teknik Kurul'da büyük tedirginlik yaşandı. Romanses takımının ilk defans oyuncusunun sakatlığını merak eden siyah beyazlı ekip, daha sonra Fas milli takımından oyuncularının durumu hakkında bilgi istedi.

RAPORLAR TALEP EDİLDİ

Sakatlığına karşın ülkesini yalnız bırakmak istemeyen 32 yaşındaki futbolcunun, son maçın peşinden ağrılarının arttığı ve yırtığın orta dereceye geçmesinden kaygı edilmiş olduğu kaydedildi. Fransa’ya karşı da yarı finalde oynamak için kendini zorlayan Saiss’in raporları ise kulüp yetkilileri tarafınca Fas Ulusal Ekibi’ndan istendi. MR sonuçlarının raporlanmasıyla beraber Beşiktaş’a da bilgilendirme yapılacak. Tecrübeli ismin sakatlığının bir üst dereceye yükselmesi durumunda 4-6 hafta içinde sahalardan uzak kalabileceği kaydedildi.

MÜJDELİ HABER GELDİ

TRT Spor’da yer edinen habere bakılırsa; Fas Ulusal Ekibi oyuncusu Beşiktaşlı Romain Sais’den iyi haber geldi. Portekiz'in Fas ile oynadığı Dünya Kupası maçında sakatlanan 32 yaşındaki stoper, Beşiktaş yetkilileriyle görüştü. Seth yetkililere ciddi şekilde yaralanmadığını ve Çin Süper Ligi maçlarını kaçırmayacağını söyledi. Sudan liginde 10 hafta geride kalsa da Eczacıbaşı yenilmez liderliğini sürdürüyor. Egonu'yu süremden önce transfer eden Vakıf Bank 4 puanla ikinci sırada. Zehra Güneş, "İnternetin Sultanı" dizisindeki başarılı performansının ardından yine Wakif Bank formasını giydi.