Beşiktaş ümidini kaybetmemeli, bu takım bir iki takviye ile uğraşıyor

Beşiktaş ümidini kaybetmemeli, bu takım bir iki takviye ile uğraşıyor

Son dakikada bulduğu golle  3 sayı bulan Beşiktaş'ta Gedson Fernandez ve Cinque Tosan'ın sergilediği performans Beşiktaş camiasını sevindirdi. Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, Konyaspor karşısında 90 dakika forma giydiğinde takım için bir güç merkeziydi. Başarılı bir sınır ötesi köprü olan Gedson, maç boyunca Konya Sporlu oyuncuların başına bela oldu. oyun bitti.

Cenk Tosun'dan İnanılmaz İstatistikler!

Beşiktaş'ın deneyimli forveti Cenk Tosun, kaydettiği gollere yetmedi. Walter Weghorst'un ayrılmasının ardından Konyaspor'da siyah beyazlıların tek golü olan Tosun Paşa, sezonun son 8 resmi maçında attığı gollerle takımın skoru eşitlemesine yardımcı oldu. rakibin ağı. Ayrıca altıncı kez  1  asist yaptı ve toplamda 7 gole doğrudan katkıda bulundu.

"Spor" bilgisine göre,  tam iyileşme olmadan forma giyen Joseph De Sousa, sakatlığı nedeniyle Ankara Guju ile oynayacağı Türkiye Kupası maçında forma giyemeyecek. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, transfer gündemindeki oyuncularla ilgili açıklama yaptı. Sport Toto Superliga Antalyaspor takımının Başkanı Aziz Çetin, transfer programında yer alan oyuncular Hacı Wright, Fernando ve Bünyamin Balcı'nın durumu hakkında Beyaz TV'ye konuştu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Hajj Wright'ı istemesi üzerine Başkan Aziz Çetin, "Birden fazla kulübün Hajj Wright'ı istediği  doğru ama Fenerbahçe'ye geçiş gerçek olmadı. Tüm ekiplerin nasıl olduklarını soran bireysel yöneticileri vardır. "Fernando'yu nasıl bulacaklar? Opsiyonu ve 1.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi sezon sonunda var. Teklif yok, zaten gelmeyeceğim" dedi mi?

Weghorst takımdan ayrıldıktan sonra Beşiktaş'ın 12'ye yakın lig golünün yarısına 5 gol 1 asistle doğrudan katkıda bulundu. Performans merak ediliyor. Güneş Bey son 4 deplasman maçında galibiyet alamadı. Başladığı üçlü savunma seçeneği Mohamed ve Diouf için riskliydi. Hatalı başlayan karşılaşmada Konyaspor 1-0 öne geçti. Burası geçen hafta Mert Günok'un oynadığı nazar boncuğu. 14. İkinci dakikada Beşiktaş adına ilk gol pozisyonu oynandı. Siyah-Beyazlılar kanat istese de tam oyuna getiremiyor. İçeri girmek için kanat oyuncularına uzun toplar vererek pozisyon almak istiyorlar.