Beşiktaş transfer haberleri son dakika bomba gelişmler

Beşiktaş transfer haberleri son dakika bomba gelişmler
Transferin sessiz takımı Beşiktaş'ta bu günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
Transferin sessiz takımı Beşiktaş'ta bu günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların Ogenyi Onazi için devrede olduğu ortaya çıktı. Atiba'nın Başkan Fikret Orman'a "İngiltere'de oynamak istiyorum" demesinin ardından arayışlarını sıklaştıran siyah-beyazlıların, bonservisi Lazio'da olan 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için teklifte bulunduğu ve İtalyan temsilcisinin teklifi bu öneriyi halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi. Lazio ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ogenyi Onazi, geçtiğimiz sezon mavi-beyazlı ekibin formasıyla Serie A'da 15 karşılaşmada görev yaptı.

Mario Gomez bekleyişini sürdüren Beşiktaş, aralarında İtalyan devi Milan'ın da olduğu birçok kulübün radarındaki Radamel Falcao'dan umudunu kesmiş değil. Monaco ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan, geçen sezon da sakatlığı nedeniyle Chelsea'de bekleneni veremeyen 30 yaşındaki Kolombiyalı yıldızın, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi..

İtalyan basını, Beşiktaş'ın Juventus'tan kaleci Neto'yu kiralamak için girişimlerini hızlandırdığını iddia etti. Beşiktaş'ın bonservisiyle almak istediği Neto için ısrarlı tavrı karşısında çözüm arayan Torino ekibinin "İsterseniz kiralayabilirsiniz" dediği; siyahbeyazlıların da bu teklifi düşünmek için süre istediği belirtildi..

Beşiktaş'ın transfer listesindeki santrfor adaylarından Bas Dost'un taliplilerinin her geçen gün artması, siyah-beyazlıların keyfini kaçırdı. Wolfsburg'da forma giyen 27 yaşındaki Hollandalı forvet için Betis kulübü girişimlerini sürdürürken, Sunderland ve Southampton'un da devreye girmesi nedeniyle Beşiktaş'ın şansı biraz daha azaldı..