Beşiktaş'tan Galatasaray'a tarihi çalım!

Beşiktaş'tan Galatasaray'a tarihi çalım!
Yıldız'ın ismiyle ilgili karar merakla bekleniyor. Kartal'ın golcüsü Cenk Tosun, A Milli Takım antrenman kampında Cengiz Ünder ile yaptığı sohbette yıldız Beşiktaş'ın adını söyledi.

Yıldız'ın ismiyle ilgili karar merakla bekleniyor. Kartal'ın golcüsü Cenk Tosun, A Milli Takım antrenman kampında Cengiz Ünder ile yaptığı sohbette yıldız Beşiktaş'ın adını söyledi. Cenk, "Galatasaray'dan ayrılacağınıza dair bir haber var, bizim takıma gelin" dedi. Sağ kanatta oynuyorsunuz ve başarılı oluyorsunuz. Yeniden doğuş için doğru adres Beşiktaş. "

Göreve yeni başlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk olarak stop çizgisinin eksikliklerinden bahsetti ve alıştırma döneminde bu alanı güçlendirmek istediğini söyledi. Sebep bir mahalle sakini olarak erken fesih konusuyla ilgili çalışmalarını sürdüren yönetici, iki futbolcunun sorusuna henüz kapılarını kapatmamış olsalar da aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan isimlerine odaklanıyor. Ocak ayında Welinton'dan ayrılıp Montero'yu kiralaması üzerine yönetimin olumlu bir gelişme kaydedememesi nedeniyle yabancı oyunculara açık olan 2 kontenjan kullanılabilir. Bu anlamda Hollanda ekibi AZ Alkmaar'dan Bruno Martins, Kara Kartal'ın da çok iddialı olduğunu bildirdi. İndı ile ilgilenen oyuncu, büyük ihtimalle kadrosuna dahil edilecek.

Yeşil ışık yanıyor

Siyah-Beyazlılar, stoperin hamlesi sonrası Atletico Madrid'den Felipe ile de ilgileniyor. İspanyol medyasına göre Blackhawks, La Liga takımıyla sözleşmesi benim görev süremin sonunda sona erecek olan Brezilyalı defans oyuncusu için 500.000 €'luk bir teklif yaptı. 33 yaşındaki oyuncu, Ocak ayında İspanyol ekibinden ayrılmak istedi ancak bu sefer üç maçla sınırlı kaldı. Tecrübeli ismin yeni bir maceraya hazır olması dikkat çekicidir ve kulübün onayıyla Beşiktaş forması giymesi için yeşil ışık yakmıştır.

Ocak, Kara Şahinler için oldukça aktif bir geçiş dönemi olacak! Siyah-Beyazlılar, teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in gelmesinin ardından yeniden yapılanırken, Rachid Ghezzal'ın sakatlığı 3 ay süreceği için başarı planına bir sağ kanat oyuncusu daha ekledi. Listedeki isimler ve menajerlerden yola çıkarak önerilen futbolcuları oluşturmak için çalışan Kara Kartallar için gündeme eklenecek isim Takuma Asano oldu. Almanya'da Bochum adına forma giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusunun kulübe tavsiye edilmesinin ardından deneyimli ismi değerlendiren yönetim, değerlendirmenin ardından teknik direktör Şenol Güneş ile harekete geçecek.