Beşiktaş'ta oynamak için İstanbul'a gitmesi bekleniyor

Beşiktaş'ta oynamak için İstanbul'a gitmesi bekleniyor

Çin Süper Ligi'nin 19. haftasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şen Güneş, Konya Spor'u son anda golle 2-1 mağlup etti ve maç sonunda değerlendirmelerde bulundu. Toto Süper Lig'in 19. haftasında  Arabam.com Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, rakiplerinden daha iyi futbol gösterdiğini söyledi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Güneş, Konyaspor'un son dönemde maçları kazanamamasına ancak yenilmediğine dikkat çekti.

"Moral açısından gerçekten kazanmamız gerekiyor"

Tecrübeli teknik direktör deplasman galibiyetinin güzel olduğunu söyleyerek şunları söyledi:

"Zafer iki türlü de gelebilir. Tüm oyuncularımı tebrik ederim. Her iki takım da kazanmak zorunda. Maçın başında yediğimiz talihsiz gol oyuna ihanet etmedi. Bu iyi birşey. İlk başta biraz hayal kırıklığına uğradılar ama sonra toparlandılar. Oyun olarak sıkıntımız yok ama daha çok yer yaratmalıyız. Çok yavaş oynuyoruz. Deplasmanda kazanamayan bir takım olarak ikinci yarıda tepkimizi gösterdik, öne geçtik ve maçı kazanmak için son anda goller attık. Takımın birçok gücü var. Konyaspor'dan daha iyiyiz. Ancak eksikliklerimiz de var. Moral olarak kazanmaya çok ihtiyacımız var. Arkadaşımız tüm yolu gitti. Bir arkadaşın hatası bu kadar çabayla başkası tarafından örtülür. Ekip olmak gereklidir. ” Oyuna giren ve skora etki eden oyuncuların performansından memnun olduğunu vurgulayan Güneş, "Daha iyi performans gösteren ve kazanan bir takım olacağız.

"Yapacak bir şey yok, gelmemek"

Güneş, bir muhabirin transfer işiyle ilgili sorusuna şu yanıtı verdi: "Gidecek bir şey yok. Son gün karar verildi. Ama olabilir. Weghorst da onlardan biri, partisi. Başarılar diliyoruz." Çevre ona bunu getirdi. Şimdi elimizdekileri değerlendirelim. Takviye varsa kulübün ekonomik gücü ve takımın ihtiyacına göre değerlendirilecek. Orada konuşmuyorum ama herkes bildiğini yazıyor. Şu an sahada oyuncularım var ama yarın ne olur bilmiyorum. Oynayan gidebilir, oynamayan gidebilir

"Burada önemli olan Beşiktaş'ın başarısı"

Takımın puan ortalamasının düşük olması üzerine Güneş, "Sezon başından beri izlemeseydiniz gelmeyebilirdim. Burada en önemli şey Beşiktaş'ın başarısı, Önceki Teknik Direktörlerin de kredileri var." Beşiktaş yeterli golü bulamadı. Maçlarımız yetmiyor" diye sözlerini tamamladı.