Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Antalya kampında açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Antalya kampında açıklamalarda bulundu

Kazanchi, "Masu Aku, Trabzonspor'da yaptığı kişisel hata nedeniyle eleştirildi ancak performansının kötü olduğunu düşünmüyoruz. Kanerkin'in transferi ile ilgili şu anda bir durum yok" diyen Kazanchi, haberin kesinlikle asılsız olduğunu söyledi.

Beşiktaş, Bayern'e gitmek istemiyor

Bir ara Beşiktaş da ilgi gösterse de Karius'u tercih etti. Bayern Münih, Hırvatistan milli takımının 2022 Dünya Kupası'nda bir defaya mahsus elde ettiği başarılarda oldukça etkili olan Dominik Livakovic'in peşinde Sky Sports'un haberine göre, bu sezon yokluğunda Manuel Neuer'in yerine kaleci bulmak için Bayern Münih Dominic Livakovic'in yerine teklif geldi. Bundesliga devlerinin Dominic Livakovic'in menajeri ile temasa geçtiğini belirtmek gerekiyor.

Ledoni'nin 2 rakibi var

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, Ferencvaros'un yönettiği başarılı orta saha oyuncusu Aisa Ledoni'yi kadrosuna kattı. Kartal'ın bu transferde iki rakibi var. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun yaşlanan Atiba Hutchinson ile Josef de Souza arasındaki boşluğu dolduracağına inanılıyor.

Tunuslu futbolcunun 4 milyon avroluk transferleri arasında Avrupalı ​​rakibi Beşiktaş da var. Leydonni'yi Almanya'dan Worthburg'a ve İskoçya'dan Celtic'e taşımak istedi. Kara Kartal'ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor A Milli sağ bek Onur Bulut'un yönetim tarafından sahiplenilmesi konusunda ısrar ediyor.

Öte yandan, görev süremin sonunda kulüple sözleşmesi sona erecek olan Onur'u ilgilendiren yenileme haberini oyuncunun menajeri yalanladı. Yönetim şirketinden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Onur Bulut ile Kayserispor Kulübü'nün bazı basında çıkan sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardığı haberleri gerçek durumu yansıtmamaktadır" denildi. Sürem sonunda sözleşmesi sona erecek olan Onur Bulut ile halen Kayserispor kulübünde sözleşme yenileme görüşmeleri  devam ediyor. Sözleşmenin uzatıldığı tarihte anlaşma veya imza aşamasına henüz gelinmemişti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dünya Kupası'nı izlemek için bir süre Katar'da bulunan Fatih Terim, eski öğrencisi Johan Elmander tarafından ziyaret edildi. Terim, Galatasaray'ın başındaki İsveçli futbolcuyla büyük başarılara imza attı. Takım, teşekkürlerini ifade etmek için Terim'i oyuncuyu takip etmekle görevlendirdi. Öğretmeniyle geçirdiği günleri anımsatan Elmander, "Sizinle tanışmak bir zevkti beyler. Note 'Terim' ile tanışmadan önce bir fotoğraf karesi paylaşmıştı.