Beşiktaş Skenderbeu maçı canlı anlatım radyondan dinle!Bjk Skenderbeu maçı kaç kaç!

Beşiktaş Skenderbeu maçı canlı anlatım radyondan dinle!Bjk Skenderbeu maçı kaç kaç!
Beşiktaş Skenderbeu maçı canlı anlatım radyondan dinle!Bjk Skenderbeu maçı kaç kaç?
 Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H grubundaki beşinci maçında Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu'yi konuk edecek.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak karşılaşmada Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak.

Beşiktaş rakibini yener, Lokomotiv Moscow deplasmanına çıkacak olan Sporting Lisbon da puan kaybı yaşarsa, siyah beyazlılar gruptan çıkmayı garantileyecek.

Beşiktaş'ın puan kaybı ya da Lizbon temsilcisinin kazanması halinde ise gruptan çıkacak takımlar son hafta maçlarının ardından belli olacak

Şenol Güneş rotasyona gidecek

Sezon başından bu yana kadroda çok fazla değişiklik yapmayan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, bu maçta rotasyona gitmeyi planlıyor. Mario Gomez, Quaresma, Atiba, İsmail Köybaşı ve Andreas Beck'in dinlendirilmesi bekleniyor.


Skenderbeu zirve mücadelesi veriyor

Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nde 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle, namağlup lider Partizani Tirana'nın 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Beşiktaş Avrupa'da 183. randevuda

Siyah beyazlılar, Avrupa Kupaları'nda yaptığı 182 maçın 67'sini kazanırken, 37 beraberlik, 78 mağlubiyet aldı ve 228 gol atıp 257 gol yedi.

Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa Kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi, 7 kez Kupa Galipleri Kupası, 13 kez de UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda tek yenilgi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 7 maçta da hep birer gol kaydetti.

Beşiktaş, Avrupa arenasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı 10 maçın sadece birini kaybetti, 5 galibiyet 4 beraberlik aldı. Siyah-beyazlılar bu maçlarda 13 gol atarken, kalesinde ise 8 gole engel olamadı.