Beşiktaş oyuncularının kesinlikle buna bakacağını düşünüyorum

Beşiktaş oyuncularının kesinlikle buna bakacağını düşünüyorum

Ama her zaman bu kampın Beşiktaş için iyi olduğunu söylüyoruz. Beşiktaş ve Şenol Güneş'in sezon sonunda İsmail Kartal karşısında beklenenden daha iyi bir seri ve iyi bir sonuç çıkaracağını düşünüyorum. "Fas milli takımında sakat

Şenol Güneş, sakat oyuncu için şu ifadeleri kullandı:

"Ghezzal'ın durumu belli. Şubat başı veya sonunda dönecek ama çalışmaları iyi gidiyor. Ogujan da omzundaki sakatlık nedeniyle iyileşiyor. Tayyip'i izleyeceğiz. Saiss hakkında herhangi bir bilgi almadık. Birinci derece yırtılır, kalır ama geçerseniz ikinci, üçüncü dereceye yükselir. Dün oynadı. Sakat bir oyuncuya karşı oynadığınızda ve performansı düştüğünde ve sakatlığı kötüleştiğinde, bu çok kötü bir karardır. Sezon sonunda bir toparlanma durumu olacak, anlıyorum ama bu takıma, kendisine, bize bir şey kazandırmıyor. Herkes için kötü olduğu ortaya çıktı. Raporu aldığımızda araştıracağız. Beşiktaş-Giresunspor maçında Atiba'ya zorbalık yapan Alper Uludağ taraftarlardan tepki çekti. Deneyimli futbolcu, 42. dakikadan sonra Alper'in Atiba'ya baskı yapmasına rağmen soğukkanlılığını korumayı başardı. Beşiktaş taraftarları, 39 yaşındaki Atiba'nın saygısızlığına Giresunspor'un U19 atağını hatırlatarak tepki gösterdi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin genel sekreterleri, kulüp gelirlerini ve sponsor desteğini değerlendirmek üzere Marka ve Spor Zirvesi 2022 etkinliğinde bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mehtap Fela, sponsorluğun kulüp için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Futbolun sanayileşmesiyle birlikte gelirler, medya gelirleri, sponsorluk gelirleri  arttı. Bu gelir önemli çünkü kulübün giderleri çok yüksek. Futbol geniş bir seyirci kitlesine sahiptir ve başarı odaklı bir sistem gerektirmektedir. Sporculara ve altyapıya yatırım yapın. Ferra, "Siyah beyazlı kulüplerin 11 amatör iştiraki var ve yeni spor yasasına göre futbol  dışında  amatör iştiraklere yatırım yapmak imkansız" dedi. "Bu yıl ilk kez  kendi affiliate ekosistemimizi ve Maliyetimizi oluşturduk. Bu amatör spor için çok önemli. Ferah gelir paylaşımı ve çekilişle ilgili düşüncelerini şöyle ifade ediyor: "Taraftarlarımızdan çok güzel geri dönüşler aldık. Kulüpler, markalar ve hayranlarla ne kadar çok etkileşim kurarsak, oluşturduğumuz ekosistem o kadar iyi olur. Maddi ve manevi olarak kulübü destekliyorlar.