BEŞİKTAŞ Konyaspor maçında

 BEŞİKTAŞ Konyaspor maçında

Beşiktaş'ın dünkü Konyaspor maçında Ersin, Emrecan Uzunhan, Umut Meraş, Necip Uysal, Tayfur Bingöl, Berkay Vardar, Atiba, Dele Alli ve Kerkoudgin katıldı. İspanyol medyasına göre Cadiz takımı, mola sırasında Larin'in transfer süresi için mücadele etmeyi umuyor.

Beşiktaş'tan Club Brugge için ayrılan Cyle Larin, eski günlerini bulmak için eline bir mum alıyor. Siyah beyazlı formasıyla kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşayan Kanadalı futbolcu, Belçika'da yıllık maaş konusunda anlaşamayınca yere yığıldı ve Türkiye'den ayrıldı. Transfer talebinde bulunan Larin, bu sezon çıktığı 15 maçta sadece bir gol atıp sadece bir asist yaptı. 27 yaşındaki oyuncunun La Liga'da kalmaya çalışan Cadiz takımına transfer olacağı iddia edildi. İspanyol medyasına göre, Cadiz takımı devre arasında Larin'e biraz transfer süresi kazandırmayı umuyor.

Konya deplasmanı tüm takımlar için zorlu bir maç ve herkes Beşiktaş'ın mücadele edeceğini tahmin ediyor. O gibi. Beşiktaş maça ilginç bir golle başladı. Son saniyelerde Joseph'in golü sayesinde kazanmayı başardı. Mert Günok, Konyaspor karşısında 6 net gol kurtardı, ısınma maçı yapmadan yuttuğu gollere kızmamalı, teknik direktör artık teşhiste hastalığa dönüşen regresyonu kırmalı. Forvet yokken, zafer bir doz ilaç gibiydi.

Şenol Güneş fırsatları takım içinde aradı. Konyaspor karşısında ilk kez defans önünde Saiss'i denedi ve başarılı bir maç çıkardı. Ancak özel durumlar dışında herkes kendi yerine oynamak zorundadır. Bu, oyuna sonradan  giren oyuncular için de geçerlidir. Bence Gedson ve Joseph, olağanüstü yeteneklerinden dolayı büyük bir alkışı  hak ediyor. Peki başantrenör Dele Alli forvet oyuncusunu neden  daha önce getirmedi? Sadece oyunun son dakikaları klasik bir korku filmi gibi her zamanki gibi oynandı. Takıma yeni  oyuncular katılacak ve onlar da takıma alışınca çok farklı bir Beşiktaş göreceğiz. Beşiktaş'ın Şenol Güneş'e her maç büyüyecek bir imaj kazandıracağını ve ona yeni  bir isim vereceğini düşünüyorum. Takımda eksik olan, rakibin golünü gören ve şut atmayı düşünen oyuncular. Ghazal henüz iyileşemedi ve yokluğu takım üzerinde olumsuz bir etki yarattı.