Beşiktaş'ın Sergen Yalçın İle İlgili Kararı

Beşiktaş'ın Sergen Yalçın İle İlgili Kararı
Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın için, ‘ Hocamız eğer isterse, sözleşmesi uzatılabilir' dedi ve buna karşılık Sergen Yalçın’ da “ Başkanın bu sözleri, beni rahatsız etti” dedi. Bu diyaloğun üzerine, Sergen Yalçın'ın sözleşmesi uzatıldı.

Hem lig yarışında hem de kupaya doğru, başarılı bir yol izleyen siyah beyazlıklar da son günlerde yeni bir olay gelişti. Aradan geçen zamandan sonra Beşiktaş’ı lider yapan ve kula içinde yarı finale taşıyan Sergen Yalçın, sözleşmenin resmi olarak yapılmasını bekliyor. Sözlü olarak yapılmasından hoşnut olmadığını da geçtiğimiz günlerde belirtmişti.

Yeni Sözleşmeye Yeni Zam!

Sabah gazetesinin haberine göre, yönetim bir takım hazırlıklar yapıyor ve Sergen Yalçın' a yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Beşiktaş’ın planına göre 2+1 senelik sözleşme ve senelik maaşı, 8 milyon TL’ ye çıkarmak istiyor. Yalçın’ın bu teklife ne cevap vereceği de merak ediliyor.

Bundan Rahatsız Oluyorum!

Beşiktaş- Konyaspor maçı sonunda bir spor kanalına röportaj veren Sergen Yalçın, sözleşme konusunun daima gündem de olmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi. Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi’nin “ Hoca ne kadar maaş isterse, kadar veririz “ lafından hoşnut olmadığı söyleyen Sergen Yalçın, “ Başkan her röportajda bu konudan bahsediyor ve bu beni rahatsız ediyor, sözleşmeler bu şekilde yapılmıyor” şeklinde bir açıklama yaptı.