Beşiktaş'ın en büyük hücumu Sorun şu ki Lego gibi birbirini tamamlayan tuğla bulamıyorlar

Beşiktaş'ın en büyük hücumu Sorun şu ki Lego gibi birbirini tamamlayan tuğla bulamıyorlar

N'Koudou liseye döndüğünde kanatlarda oyun açılınca etkinliği düştü. Hücum tarafında ise Nkudu, Cenk, Weghorst, Redmond ve Dele dışında herkes kaleye yakın yerlerde çok etkili. Ghezzal'ın dönüşü ertelenirse, orada destek olmalı diye düşünüyorum. Elbette bu oyuncu, eğer bulabilirse, N'Koudou tarzı bir sprinter/orta saha oyuncusu değil, sprintlerle pozisyonlar oluşturabilen ve Weghorst ve Cenk ile yakın çalışabilen Ghezzal tarzı bir santrafor olmalıdır. Weghorst, merkezdeki arkadaşları için o kadar iyi fırsatlar yaratıyor ki, onun çevresine yetenek katmak gerekiyor.

Siyah Beyazlılar devre arasında oyuna girecek takviyelere bakıyor. Beşiktaş'ın güçlendirmeyi planladığı alanlardan biri de geri saha. Şenol Güneş yerli bir stoper almak istiyor. Şenol Güneş, Konyaspor'da forma giyen Adil Demirbağ'ı teknik direktör olarak atadı. Demirbağ daha önce siyah beyazlı takımın gündemindeydi. 25 yaşındaki oyuncu aynı zamanda sağ bek ve forvet olarak da libero olarak görev yapıyor. Bu durum özellikle Adil'in deneyimli teknik direktör gereksinimlerinde önemli.Ayrıca Başkan Ahmed Nur Sebi'nin de transferi bizzat yöneteceği söyleniyor. Adil'in Konya Spor ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor ve 25 yaşındaki stoperin piyasa değeri 3 milyon euro civarında. Kartal'ın Adil için nasıl teklif vereceğine dair henüz bir bilgi verilmedi.

Adil Demirbağ, Eylül 2020'de Adana Demirspor'dan geldi. Konya Spor, 25 yaşındaki oyuncu için 200 bin euro bonservis bedeli ödedi. Demirba bu sezon Süper Lig'de 13 maça çıktı. Ayrıca 4 UEFA Avrupa Ligi maçı oynadı. Siyah beyazlılar, daha önce gündemde  olan orta saha oyuncusu Mendy için kolları sıvadı. Beşiktaş yeni yıla galibiyetle başladı. Siyah-Beyazlılar, Adana Demir Spor'la iç sahada en son Premier Lig'in 16. haftasında karşı karşıya geldi. Blackhawks maçı 1-0 kazandı ve 3 sayılık üstünlükle zirveye tırmanmaya devam etti. Beşiktaş bu hafta hayatını kaybetti. Kartal, mola sırasında takviyeleri yakından izler. Orta saha, Beşiktaş'ın güçlendirmeyi planladığı alanlardan biri. Adaylar arasında  bir süredir gündemde olan Nampalis Mendy'nin adı su yüzüne çıkmaya başlıyor.