BERKAN'A TAM DESTEK

BERKAN'A TAM DESTEK

Okan Buruk öğrencileri, Antalya'da Fransız takımları Toulouse ve Adana Demirspor ile 2 hazırlık maçı oynayacak. Galatasaray'ın Florya Metin Oktay tesisindeki antrenmanına dün de devam edildi. Villarreal'in bugün oynayacağı maçla birlikte teknik direktör Okan Buruk, dikkat çekmeden taktik çalışmalarına odaklandı. Milli takıma giden ve son olarak kampta görev alan Kerem'in Villarreal karşısında da kadroya dahil olacağı anlaşıldı.

RASHICA KAMPA GİRİŞ YAPILAMIYOR

Tedavisinin ilk aşaması için Arjantin'e giden Icardi ile Rashica'nın durumunun  ciddi olması teknik ekibi tedirgin ediyor. Sol dizinde ödem bulunan Kosovalı oyuncunun Antalya'daki ana kampa ulaşmak için mücadele ettiği bildirildi. Icardi ve Rashica dışında Midtsjö'nün hastalığı, Oliveira'nın tedavisi, Ross ve Emre Taşdemir'in sakatlıkları devam ediyor.

Cengiz Ünder transferinde sonuç alamayan Galatasaray, Belçika yolunu kesti. Aslan'ın hedefi Halil Akbunal ile büyük anlaşmaya vardı, Uluslararası yıldızları işe alıyor..

Programa göre; Galatasaray'da Ocak ayında transferi tamamlamak için düğmeye basıldı ve çaba devam ediyor. Fransa'nın Marsilya kentinde oynamak isteyen sarı-kırmızılı Cengiz Ünder'den olumlu transfer sonucu alamadı. Galatasaray, Westeros'tan Halil Akbunal'ı aldı ve 29 yaşındaki Belçikalı kanat oyuncusu ile  el sıkıştı.

Göztepe'den Westeros'a 1 milyon Euro'ya geçen Halil Akbunal, çıktığı 13 maçta  3 gol atıp 3  asist yaptı. Ocak ayında Galatasaray ile kiralık sözleşmesi imzalaması beklenen Akbunal, çıktığı 353 maçta 55 gol 64 asistlik performans sergiledi.

Khalil'in performansı

Şu anda 2.5 milyon euro değerinde olan futbolcu, kariyeri boyunca 110 defa sol kanatta, 82 defa da sağ kanatta forma giydi. Halil geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda "Türkiye'den beni gerçekten isteyen takımların olduğunu biliyorum" ifadesini kullanmıştı. Akbunar'ın şu anda 1'i var. Il est dans la ligue de Goztepe Halil'in Göztepe'deki performansı, halkın dikkatini çekti ve çoğu zaman, ekibin entraînement seansından uzun süreler geçti. C'est l'interval de ligue, Katar'ın en iyi tenue monde quis de la Coupe du monde lors'unu duyurdu. Ertuğrul Çetin, İrfan Can Ergibayat, Muhammed Doğukan, Szalai, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Lemos, Yiğit Efe, Yusuf Kocatürk, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao.