Bekleneni veremediler! Dünya yıldızları sıfır çekti

Bekleneni veremediler! Dünya yıldızları sıfır çekti
Göreve başladığımda takımlarını büyük yıldızlarla destekleyen Sarı-Kırmızılılar, eski forvetlerini mumlarla aramaya başladılar. Büyük paralar karşılığında transfer edilen Haris Seferovic, Dries Mertens ve Mauro Icardi, son haftalarda tek gol atamadı

Göreve başladığımda takımlarını büyük yıldızlarla destekleyen Sarı-Kırmızılılar, eski forvetlerini mumlarla aramaya başladılar. Büyük paralar karşılığında transfer edilen Haris Seferovic, Dries Mertens ve Mauro Icardi, son haftalarda tek gol atamadı.Buna rağmen yaz aylarında forma giyen Aslan'ın eski golcüleri her hafta takımlarından yararlanmaya devam ediyor. Bedelsiz satılan Mbaye Diagne, bonservisi için 13 milyon euro ödemesine rağmen Karagümrük formasıyla 9 maçta forma giydi ve 5 gol ve 1 asistle takımını ayakta tuttu.

Bir yandan ligde iyi bir oyun sergilemek isteyen Sim Bum, diğer yandan yarıyıllar arası geçiş dönemi için çalışmalara başladı. Galatasaray, yaz transfer döneminde gündemine aldığı bir oyuncuyla temasa geçti. Yıldız oyuncunun menajeri bu sözlerle transferi duyurdu.