Bazı isimlerin 3-4 ay içinde performanslarını artırmasını bekliyorum

Bazı isimlerin 3-4 ay içinde performanslarını artırmasını bekliyorum

Artık beklemeyeceğim. Burası Trabzonspor'dur. Djaniny, Denswil ve Yusuf Yazıcı'yı işaret eden Avcı, "Gerekirse altyapı oyuncularını seçerim ve oynarım. Grubun kaderi. Yine de beklentileri karşılamazsa yolcu listesine alınacak." kırmak. Sadece isimleri göndermek de kolay değil. Yazıcı kiralama süresi doldu. Giannini ilk anlaşmayı imzaladığında, Dunswell ayrıca imza ücreti dahil yıllık 2,1 milyon Euro gelir elde etti. Bu nedenle performans ve ekonomi açısından bu isimler ağır basmaktadır.

Fırtınanın Güvercin Gagası haritası

Trabzonspor yazın son günlerinde Dnipro başkanı Artyomdovbeek'i zorlaması için ikna etmeyi başarmakla kalmadı, yıldız forvetten de vazgeçmedi. Bu arada Bordeaux mavileri bir kez daha nabzını tutacak. Ukrayna ekibi oyuncularını bırakmakta ısrar etmezse gecikmem beklenecek. Bu durumda fırtınanın eli daha güçlü olacaktır. Dovbeek, altı aylık sözleşmeleri sona ermek üzere olduğu için bu yaz seçtikleri herhangi bir kulüple bir ön anlaşmaya varabilecek.

Trabzonspor, Cornelius'u Kopenhag'a 6 milyon avroya sattıktan sonra Maxi Gomez ve Ümit Bozok'u kadrosuna kattı ancak iki forvetten  beklediği katkıyı alamadı. Bordeaux Blues, yabancı kontenjanında yer kalması halinde eski favorisi Dove Bick için teklif verecek. Bir buçuk yıldır Ukraynalı golcüyle ilgilenen ve ciddi bir teklifte bulunan Storm, özellikle yaz transferinin son günlerinde Dnipro başkanını ikna edemedi.

Sözleşme yenileme yok

Ukrayna kulübü oyuncuyu serbest bırakmazsa ölümüm bekleniyor. Bu durumda fırtınanın eli daha güçlü olacaktır. Bu nedenle Dovbeek'in Dnipro ile olan sözleşmesi Aralık 2023'te sona erecek. Yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen 25 yaşındaki forvet, istediği kulüple bitimine 6 ay kala ön anlaşma yapma hakkına sahip. yaz kontratından. Kısacası görev sürem sona erdiğinde Trabzonspor görevden alma müzakerelerinde daha büyük rol oynayacak.

İtalyanlar da geç kaldı

Dnipro oyuncularını iflas ettirmek istemiyorsa benim dönemim sonunda bir teklifi değerlendirmeli. Aksi takdirde  Aralık 2023'ten sonra Dovbeek bir işe yaramayacaktır. 1.89 boyundaki forvet, Dinyeper formasıyla çıktığı 22 maçta 16 gol atıp 4 asist yaparken Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Geçen yıldan bu yana İtalyan kulüpleri başta olmak üzere bazı kulüpler Dovbeek'e yoğun ilgi gösterdi.