Başarılı futbolcu, 2021-2022 sezonunda 43 maça çıkacak

Başarılı futbolcu, 2021-2022 sezonunda 43 maça çıkacak

Garces bu maçlarda 2 gol kaydetti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 14. hafta  yarın  tek maç olacak. Basket-ball turque de l'derneği tebliği, semaine liginin takvimi şu şekildedir:

Basketbol Manchester City Belediyespor-AYÖS Konyaspor 13h00 Collège Beşiktaş Emlakjet-Bahçeşehir

TOFAŞ-Frutti Ekstra Bursaspor (TOFAŞ)

18:00 Fenerbahçe Beko-Darüşşafaka

1 ay 8 ay:

13.00 Basketbol Pınar Karşıyaka-Onvo Büyükçekmece  (Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka)

15h30 Gaziantep Basket-Aliağa Petkimspor (Karataş Şahinbey)

18.00 Türk Telekom-Anadolu Efes

1 Temmuz 9:

19h00 Galatasaray Nef-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basketbol (Sinan Erdem)

Aslan'ın konuşmasının ana hatları şöyle:

Ligin on beşinci haftası olmasına rağmen Beşiktaş maçı çok heyecanlıydı. Oynamak ya da oynamamak. Bu iyi bir şey değil. ama neden? Kalan 14-15 haftada toplayamadığı puanlar bu maçları çok önemli kılıyor. Bu açıkçası iyi bir şey değil.

Adana Demirspor maçı böyle bir maçtı. Rakiplerimizin birbirinden izole futbol maçlarını düşünemiyoruz. Rakiplerimizle değerlendirelim. Rakip ise bu sezon sadece Fenerbahçe'ye mağlup olan Adana Demir Spor. Ligin en iyi 2-3 takımından biri. Bakın, 5 takımdan demiyorum. 2-3 takımdan biri. Bu nedenle Beşiktaş için çok zor bir maç.

Rakipten başlayalım. Adana Demirspor onun zamanında değildi. Kötü oynadı.  Akintola'nın yokluğunda Montella, Onyekuru için bir plan yaptı; tüm topları attı ve tüm plan onun üzerine inşa edildi.

Beşiktaş'ta güzel bir Rosebush ve güzel bir Wellington gördük. Wellington bence Beşiktaş'ın en iyisi. Yani Onyekuru'ya bu şansı vermediler. Üstelik Adana Demirspor'un  B C D planları yok... Emre Akbaba'dan Belhanda'ya; oyuna normal şekilde giremezler. Hala bir iki ciddi pozisyonları var...

Millespoor'un Adana maçının kendisine karşı durdurulmasının en büyük nedenlerinden birinin teknik direktör orta saha oyuncusu Joseph Saleh Gedson olduğunu düşünüyorum. Antep'te bir hafta önce  Adana Yarısı'na karşı olmaktan başka çare yoktu. O gün çok iyi oynadılar. Bu oyuncular iyi oyuncular, en büyük sorunları süreklilik...

Beşiktaş'ı sezon standartlarına göre değerlendirecek olursak, Millspoor'un Adana'sına karşı çok iyi oynadıklarını düşünüyorum. Beşiktaş, Adanad Millspoor'u yıldıramadı. Bu arada, bu onu sahadan silmez.

Ama Beşiktaş'ın  kalan 15 maçtaki performansına bakıyorum... Beşiktaş dayanamıyor. Sahada hareketsiz durmak diye bir şey var. O gösteriyor. İyi oynadı.