Başakşehir, Sivasspor'un yıldızını renklerini bağlıyor!

Başakşehir, Sivasspor'un yıldızını renklerini bağlıyor!

Yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak isteyen Sivasspor'un, direkt olarak oyuncunun teknik direktörüyle temasa geçerek bağlantısını kestiği söylendi.

Boyd'un kiralık gittiği Ankaragücü'ndeki başarılı performansının ardından Beşiktaş'ın 2.5 milyon Euro'ya aldığı siyah-beyazlılarda gösterdiği performans onu tatmin etmedi. Boyd'un da Sivasspor'a katılmak istediği ve Yiğidolar'ı ilk kariyeri için bir fırsat olarak gördüğü ortaya çıktı.

Sezona yıldız transferlerle Galatasaray , ilk haftalarda istediği neticeleri elde edemese de sonraki haftalarda müthiş bir çıkış elde etti. Adana Demirspor beraberliği sonrası Kayserispor’a kaybeden, 2-0 öne geçmiş olduğu Alanyaspor maçından 1 puanla ayrılmasının peşinden Karagümrük’ü 2-0, Beşiktaş ‘ı 2-1, Başakşehir’i ise 7-0 devirerek Fenerbahçe ‘nin 2 puan arkasında Dünya Kupası arasına 2. sırada giren Okan Buruk’lu Cim Bom’da gözler ara transfere çevrildi.

Ara geçirme döneminde kulüple ilişkisi kesilmesi planlanan van Aanholt’la ayrılık görüşmeleri başladı. Senelik 1.9 milyon Euro’ya oynayan Hollandalı futbolcunun, sezonun kalan bölümündeki alacaklarıyla beraber bonservisini istediği öğrenildi. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar, 32 yaşındaki sol bek için kaydettiği ilerlemenin karşılığını almayı, geri kalanın ise haklarından feragat ederek karakterizasyonunu bu şekilde vermesini planlıyor. Müzakerelerin Ocak ayına kadar sürmesi bekleniyor.

Kaan Ayhan ile aynı senaryo

Sarı-kırmızılı kulübün milli rotasyonu kapsamında kadroya almak istediği oyunculardan biri de Kaan Ayhan'dı ancak geçici olarak geri çevrildi. Tıpkı dönemin başında olduğu gibi Sassuolo transfer ücreti konusunda geri adım atamadı ve uluslararası takımın yüksek talepleri Huang Hongjun'un geri adım atmasına neden oldu. Galatasaray yönetimi şimdilik Kaan Ayhan'ı bekleme kararı aldı. Hamleden vazgeçmedi ve 27 yaşındaki defans oyuncusu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündeminde, bu nedenle pazarı yükselişte ve rakiplerinin önüne geçemeyecek.

Danimarka milli takımıyla Dünya Kupası'nda forma giyen Victor Nelson, artık Avrupa devlerinin hedefi. Özellikle İspanyol kulübü Sevilla, kupa sonrası resmi bir teklifle Galatasaray'ın kapısını  çalmaya hazırlanıyor. Geel-Rooies, Nelsson'ı satmaya ve onun yerine başka bir aday getirmeye hazır. Sadece  kulübün tavsiye mektubuna karşı tavrı çok net. Galatasaray yönetimi, Nelson'ın satışından 25 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor.