Başakşehir Nets'e 3 gol atan ve A Milli Takım

Başakşehir Nets'e 3 gol atan ve A Milli Takım

Kerem Aktürkoğlu'nun arkasında bu kez Fransızlar değil İtalyan kulübü var. Medyaya göre Napoli, genç yeteneklerin transferinden özellikle emin. İtalyan kulübünün en başından beri Kerem'i takip ettiği ve birçok maçını canlı izlediği ortaya çıktı.

İtalyan gazetecilere göre Galatasaray'dan veya milli futbolcunun menajerinden herhangi bir teklif gelmediği anlaşılırken, yakında somut gelişmeler yaşanacak. Napoli cephesinin ocak ayında Kerem'i renklerine bağlamak için resmi teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia ediliyor.

15 milyon avrodan başlayacak

Napoli'nin önümüzdeki günlerde İstanbul'a temsilci göndererek oyuncunun nabzını kontrol edeceği ve Galatasaray yetkilileriyle görüşeceği bildirildi. Öte yandan Galatasaray yönetimi, Kerem ile yeni sözleşme görüşmelerini sürdürdü.

Başarılı futbolcuların maaşlarını 10 milyon liradan 18 milyon liraya indirmeye çalışmaktır. Kerem'i şimdilik satmak istemeyen Sarı-Kırmızılı Ordu yönetiminin, yıldız oyuncuya 15 milyon euro'ya kapı aralayacağı konuşuluyor.

Geel-Lacivertliler forvet geçişinde öne çıkan 3 isim belirledi. Yönetim, şampiyonluk yarışında Portekizli teknik adamı güçlendireceğinden emin. Tüm adayların güçlü ve zayıf yönleri vardır. İşte son gelişmeler Dün iyi bir gelişme kaydeden Fenerbahçe, Samandra için hazırlıklarına devam etti. Sakatlığı nedeniyle ortalama bir aydır iyileşen Emre Moore, sonunda arkadaşlarını buldu.

Yıldız futbolcu, antrenman boyunca takımla birlikte çalışıyor. Dünkü antrenman salonda başladı. Güç ve dayanıklılık çalışmalarının ardından sahadaki futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Ana bölümde paslar, taktiksel ve bireysel çabalar oynanıyor.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Teknik Direktör Thomas, lacivertli sarı-lacivertli takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik direktör, Hırvat milli takımında iyi performans gösteren Fenerbahçeli kaleci Livakoviç hakkında şunları söyledi: "Gelirse işine yarar. Sadece Altay A gibi Beinder gibi bir kaleci var bana göre. Başka bir kaleciye gerek yok, aslında Livakovic Dünya Kupası'ndaki olağanüstü performansından sonra başka bir takıma gidebilir. "Neue sakat olduğu için Bayern Münih onu getirebilir."

Fenerbahçe'nin umutları yüksek ve deneyim kazanması için Göztepe'ye kiralanan Buyruk Ortakaya, burada takımın vazgeçilmez bir varlığı haline geldi. 18 yaşındaki defans oyuncusu tüm lig müsabakalarında 90 dakika forma giydi.