Başakşehir'in golü

Başakşehir'in golü

28. dakikada kendi otel sahasındaki maçta 81. dakikada Kenny ve Deniz Turchi kaydetti.Topla Chaibi 29. dakikada Toulouse'a penaltıdan, 37. dakikada Dalinga'dan gol buldu.

Altay'ı 2-1 yenen Altaş Denizlispor, 1. Lig'de Spor Toto'nun evinde 1-0 geride kalmasıyla ligdeki son golünü buldu ve sezonun ilk puan ve puanlarını Adanaspor'da almak isteyecek. Pazartesi günü. Taraftarın gözü önünde 9 sayı bulan yeşil-siyahlılar, dış sahada skoru göremedi.

Deniz Lisspor, deplasmanda oynadığı sekiz maçı da kaybetti ve bu sezonda evinde 22 gol atarken sadece üç gol kaydetti. Denizlispor, Adana'nın galibiyetle dönüşüyle ​​deplasmandaki formunu düzeltmeye ve rakiplerine evinde ilk mağlubiyetini yaşatmak için kadroda kalma umutlarını yeniden canlandırmaya çalışacak. Yeşil-siyahlı ekipte Leo Schwechlen sarı kartla cezalı duruma düştü. (DHA)

Yukatel Merkezefendi Belediye Basket, bu sezon sigortalı Türkiye  Basketbol Süper Ligi'nde son 2 deplasman maçını kaybeden ve playofflardan geri kalan yıldırım takımlarından biri. Pınar Karşıyaka’ya dış sahada 92-76 yenildikten sonrasında dün de Bursa’da TOFAŞ’a 90-79 yenik olan Denizli temsilcisi, 10 haftada 4 galibiyette kaldı.

Merkezefendi bu hafta pazar günü lig ve EuroLeague’de önder durumda olan son şampiyon Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. TOFAŞ önünde ribaundların belirleyici bulunduğunu belirten Başantrenör Zafer Aktaş, “Maçtan ilkin bunu belirtmiştim fakat o savaşı kazanamadık. Bilhassa verdiğimiz atak ribaundlarından sonrasında ikinci talih sayıları bizi yaraladı. Bu mevzuya eğilmemiz gerekiyor” açıklamasını yapmış oldu.

Kayserispor, Antalya'daki idman kampını mutlu bir şekilde tamamladı. 10 gün boyunca Belek'te kamp yapan sarı-kırmızılı ekip, 3 turu da kazandı. Sarı-kırmızılı ekip, önce Almanya'nın 3. lig takımlarından Saarbrücken ile karşı karşıya gelerek maçı 2-1 kazandı, ardından Giresundspor ile ikinci ön eleme maçına çıktı. Kayserispor üçüncü maçı 8 golle 5-3 kazandı. hazırlık maçında Letonya’nın Liepaja takımını 2-1 yenik etti.

Liepaja ekibi ile bugün karşılaşan sarı kırmızılılar, maçın 38. dakikasında Mustafa Pektemek’in golü ile 1-0 öne geçti. Maçın 44. dakikasında penaltıdan Luis Dodo’nun golüne engel olamayan Kayserispor ilk yarısı 1-1 nihayetlenen maçın ikinci yarısında 66. İkinci dakikada Talha Sarıarslan ile öne geçti.