BARCELONA YENİ SÖZLEŞME İÇİN HAREKETE GEÇTİ

BARCELONA YENİ SÖZLEŞME İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Barcelona, geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak tamamlayan 23 yaşındaki İspanyol kalecisi InakiPena’ya yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Barcelona, geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak tamamlayan 23 yaşındaki İspanyol kalecisi InakiPena’ya yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. İspanyol basınında yazılan habere gore; Barcelona, kulüpte şu anda Marc-Andre ter Stegen’in arkasında ikinci kaleci olarak konumlandırılan ve sürem sonunda sözleşmesi sona erecek olan 23 yaşındaki InakiPena’yı takımda tutmak için şimdiden görüşmelere başladı.

Haberde, Barcelona altyapısından yetişen Pena için kulübün 3 yada 4 senelik bir sözleşme teklif edileceği belirtilirken, Galatasaray’ın da içinde bulunmuş olduğu bazı kulüplerin Pena’nın durumunu takip etmesi sebebiyle sözleşme görüşmelerine erkenden başlandığı ifade edildi.

İspanyol ekibinin büyük beklentiler içinde olduğu Pena’nın, kulübe yakın çevrelerce ‘Barcelona’nın gelecek kalecisi’ olarak görüldüğü açıklandı. Ek olarak teknik direktör XaviHernandez’in de bu sürem İspanya Kupası mücadelelerinde Pena’ya talih vermeyi organize ettiği yazıldı.Trabzonspor ‘un sürem başlangıcında İngiliz ekibi Aston Villa’dan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle ekibine dahil etmiş olduğu Mısırlı futbolcu Trezeguet, bordo-mavili takımda ilk maçlarda bekleneni vermese de, son haftalarda performansını yukarıya doğru çıkartan adların başlangıcında geliyor.