Barcelona 3-1 Celtic maçının özeti!Arda attı Barça kazandı

Barcelona 3-1 Celtic maçının özeti!Arda attı Barça kazandı
rda Turan'ın harika bir gole imza attığı maçta Barcelona, Celtic'i devirdi.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın Avrupa ayağında Barcelona, Celtic'i 3-1 mağlup etti. Katalan ekibinin ilk golünü Türk yıldız Arda Turan kaydetti.

Masip, Vidal, Martinez, Mathieu, Camara, Sergi Roberto, Arda Turan, Denis Suarez, Messi, Luis Suarez, Münir ilk 11'iyle çıktı.

Maçın ilk golü Katalan devinden geldi. 11. dakikada Aleix Vidal sağ kanatta rakibini klas bir hareketle eksilttikten sonra topu ceza sahası dışındaki Arda'ya çıkardı. Arda topun gelişine harika bir plase vurarak kaleciyi mağlup etti ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.


dakikada Barça savunmasında Martinez'in büyük hatasını affetmeyen Griffiths ile 1-1'lik eşitliği buldu. Fakat bundan iki dakika sonra hatayı yapan bu sefer Celtic savunmasıydı ve Ambrose'nin kendi kalesine attığı golle Barcelona 2-1 öne geçti.

40. dakikada Messi'nin müthiş pasında soldan hareketlenen Sergi Roberto, Suarez'i buldu. Suarez ceza sahası içinden kale önüne pasını çıkardı ve Münir topu boş kaleye yuvarlayarak skoru 3-1'e getirdi.

Maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca mücadele Barcelona'nın 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Muhteşem bir gole imza atan Arda Turan 61 dakika boyunca oyunda kaldı.

Video az sonra