Bandırmaspor taraftarı Süper Lig'e odaklandı

Bandırmaspor taraftarı Süper Lig'e odaklandı

Bandırmaspor şu anda 14 puanla lider durumda. Burada Bandırmaspor'u 3-1 yendik. Ondan sonra Rize'ye kaybettik. Sonra Manisa deplasmanından sonra geldik. Maçı 2-1 kazandık ve oradan geri döndük. Her zaman söylerim. Oyunlar bizim için sonuçlardan daha önemlidir. Çocuklarımızın oynadığı gerçek bir oyun. Sahada harika bir iş çıkardılar. Bu çok önemli. İnşallah şu anki ilk yarıda iki maçımız kaldı. Afyonspor bu hafta geliyor. Ardından Gençlerbirliği'ne geçiyoruz. Bu iki maçı da üçer puanla bitirip ligde ilk yarıyı en iyi sonuçlarla bitirmek istiyoruz. "

"Golleri arkadaşlarımın katkılarıyla atıyorum"

Futbolcu Emre Burgaz, kaliteli ve uyumlu bir takıma sahip olduklarının altını çizerek, "Bu da başarıyı getiriyor. Arkadaşlarım bana güveniyor, beni destekliyorlar ve katkılarından dolayı goller atıyorum. " Takımımız şu anda çok iyi gidiyor. Biz bir aileyiz. Biz her zaman birbirimize güveniriz. İnşallah bu hafta Afyonspor'u yenerek ilk çıkışımıza devam etmek isteriz" dedi. Futbolculardan Yusuf Emre İnanır da takım olarak morallerinin yüksek olduğunu belirterek, "Çok iyi çalışıyoruz. Hoca ne derse onu yapmaya çalışıyoruz. Bu hafta hedefimiz Afyonspor'u yenip Gençlerbirliği'ni son 7 günde yenerek ilk yarıyı lider bitirmek" dedi.

"Afyon galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz"

Yeşil Oktay Kısaoğlu, başarılı Takımın ve siyah takımın oyuncusu, Manisa'dan 3 puanla dönmekten mutluluk duyduklarını dile getirerek, "İlk yarı tam istediğimizi yapamadık. kendimiz ve maçları kazandık. Umarım bu hafta  Afyonspor karşısında güzel bir oyun ve mücadele ile galibiyet serimize devam ederiz."

Çaykur Rizespor, 1. Liga Spor Toto'nun 15. haftasında 26 Kasım Cumartesi günü Eryaman Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki Mehmet Cengiz'in tesislerinde yapacağı antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan sol kanat oyuncusu Benhur Keser, "En azından yenilmiyoruz. Kazanmasak da iyi  oynayıp berabere kalmaya çalışacağız. Bazı maçları kazanacağız. Zor bir lig. Zor bir maçımız var. Biz iyi bir takımız. Bu ligde kimin kimi yeneceği belli değil. Birkaç maç kazanabilirdik ama berabere kaldık. Gençlerbirliği müsabakası da bunlardan biri. Geçen hafta rakibimiz Boluspol'ü harika bir oyunla mağlup ettik.