Ayrılık fikrine heyecan duyan İspanyol savunmacı, yönetime kalmak istediğini iletti

Ayrılık fikrine heyecan duyan İspanyol savunmacı, yönetime kalmak istediğini iletti

İstanbul fikrinde. Bu gelişmenin ardından Kasımpaşa, oyuncunun peşinde olduğu için önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili önemli gelişmeler yaşanacak. Her iki kulüpten yetkililer, önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşa maçı öncesinde baş başa görüşecek. İlk temasın ardından Kasımpaşa kulübü, Beşiktaş'tan oyuncunun maaşının tamamını ödemesini istedi. Bu sorunlar bu toplantıda çözülmelidir. Beşiktaş Emlakjet erkek basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Frutti Extra Bursaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş, yeni teknik direktörü Igor Milicic ile ilk maçına çıktı ve 88-74 mağlup oldu.

İlk çeyreği 29-18 geride tamamlayan Beşiktaş, ilk yarıyı 50-35 geride tamamladı. Final periyoduna 69-63 giren Beşiktaş Emlakjet,  88-74 mağlup oldu. Maçın en skorer ismi 19 sayı ile David McCormack olurken, onu 12 sayı ile Jordan Arthur ve 10 sayı ile Omar Kanyliasoğlu izledi. Beşiktaş bu skorla yeni teknik direktör Igor Milicic'teki ilk maçını kaybetti. Beşiktaş'ta uzun süredir yok olan Rashid Ghazal'ın dönüş tarihi giderek netleşiyor. Cezayirli yıldız, Kasım ayında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti ve ameliyat oldu. Ayak parmağından ameliyat olan Ghezzal'ın en az dört ay forma giyemeyeceği açıklandı. Ancak tecrübeli futbolcu tedavisi süresince gösterdiği söz sayesinde beklenenden kısa sürede sahalara dönecek. Doktorların verdiği tedavi planına iyi uyan Ghezzal, engeline rağmen Antalya kampına gitti. Yıldız oyuncu, bir süre fizyoterapist rehberliğinde salon antrenmanlarına devam etti ve topla antrenmanlara başladı. Ghezzal'ın iş göremezlik süresini 4 aydan 2,5 aya indiren  bu kararı başta Teknik Komite olmak üzere herkes tarafından takdirle karşılandı.

Şenol Güneş, Ocak ayında Beşiktaş'ta oynamayı dört gözle  bekliyor. Transfer sorununu biliyorsunuz. Şenol Güneş gelir gelmez  Rosier ve Masuaku adında iki oyuncu gördü. Masuaku güzel bir gol attı, bu maç kaybedilseydi durum çok farklı olabilirdi. Beşiktaş'ta bir tür umutsuzluk var, kimse mutlu değil ve umutsuzluğun sebebi de bu; Stadyum dışında Beşiktaş ve Galatasaray tribünleri bu takımı sevmiyor ama Fei With Nebahçe'de tam tersi geçerli.