Avcı ile Jesus'un ilk düellosu

Avcı ile Jesus'un ilk düellosu
Zorlu bir mücadeleye hazırlanan teknik direktör Abdullah Avcı kadrosunu oluşturuyor. Sakatlıktan kurtulan ve son 2 gündür antrenmanlara katılan Hamsik'in tecrübesi, deneyimli bir mentor rolü oynayacak.

Zorlu bir mücadeleye hazırlanan teknik direktör Abdullah Avcı kadrosunu oluşturuyor. Sakatlıktan kurtulan ve son 2 gündür antrenmanlara katılan Hamsik'in tecrübesi, deneyimli bir mentor rolü oynayacak. Henüz sahaya çıkacağı üçüncü Türk oyuncu hakkında net bir karar vermeyen Avcı'nın sağ kanat için Abdulkadir Yaşam'ın yanı sıra Uğurcan ve Eren'i aday göstermesi muhtemel. Hüseyin Türkmen'in de olası bir sağ bek olduğu açıklandı.

Ali Koç'un başkanlığını yaptığı Fenerbahçe'de yöneticiler milli transfer çalışmalarına erken başladı. Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olan sarı-lacivertli ekip, 4 oyuncu ile yeni sözleşmeler imzalamak için çalışmalarını artırdı. Görev süremin sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Jorge Jesus hakkında yöneticilerin harekete geçtiği bildirildi.