Arjantin ile Fransa arasında oynanacak finali Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek

Arjantin ile Fransa arasında oynanacak finali Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre Polonya Futbol Federasyonu'ndan Marcniak, karşılaşmaya 18 Aralık Pazar günü saat 18:00'de Lusail Stadyumu'nda başlayacak. Marciniak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ABD'li Ismail Erfart olacak. Portekiz'den beklenen ayrılık gerçekleşti. Dünya Kupası çeyrek finalinde elenen Portekiz'de  teknik direktör Fernando Santos görevden alındı. Deneyimli teknik direktör, Fas maçı sonrası yollarını ayırdı. Konuyla ilgili olarak Portekiz Futbol Federasyonu'ndan bir açıklama  geldi. "8 yıllık hizmetlerinden dolayı Fernando Santos ve ekibine  teşekkür ediyoruz. Portekiz halkının da kendilerine teşekkür edeceğinden eminiz." ifadesi kullanıldı. 68 yaşındaki teknik direktörün yönetimindeki Portekiz, UEFA Euro 2016  ve UEFA Uluslar Ligi kupalarını kazandı. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas'a 0-1 mağlup olan Portekiz, Dünya Kupası'ndan elendi. İsviçre-Fas maçında Ronaldo'nun yerini alan Teknik Direktör Fernando Santos çok güzel tepki gösterdi.

Cüneyt Kaşeler, Skorer TV'de Beşiktaş'ın durumu ve transferleriyle ilgili son araştırmaları değerlendiriyor. "Beşiktaş'ta tabii ki Seth'in sakatlığından bahsediyorduk. Dünya Kupası finalinde oynama şansım olsaydı bunu dayatırdın. Yani sen kulübün durumu nerde ama benim için daha değerli. tarih kitaplarına geçin ve tabii ki keşke Beşiktaş  oynamasaydı diyebilirsiniz. En az birkaç hafta Saiss'ten yararlanamayacak ve işler o yönde ilerliyor. ”

“BEŞİKTAŞ yamyamlığa başlıyor”

Beşiktaş da yamyamlıktan çok bahsediyor. Beşiktaş'ın bu sezon  uygun bir karakter olan Kanel'i alacağını düşünüyorum. Çünkü Şenol Hoca'nın en sevdiği oyunculardan biridir. Kanel'in sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta iyi rakamlarla oynayacağını düşünüyorum. Hocanın Masuaku ile ilgili düşünceleri net olmasına ve kendisi de Türk pasaportuna sahip olmasına rağmen Caner ile devam edeceğini düşünüyorum. Sanırım Weghorst'taki Burnley  bu yıl nasılsa çıkacak  Kompany, Ocak ayında tekrar davet edildi, ancak Weghorst'un yıl sonunda ayrılacağını düşünüyorum. Sertifikaları 10 milyon euro. Beşiktaş'ın 10 milyon euro  vereceğini düşünmüyorum. Türkiye'de kalmak istediğini de sanmıyorum. Belli ki Premier Lig'de oynamayı seçmişti. " "Beşiktaş'ın hala şampiyonluk adaylarından biri olduğunu düşünüyorum.