Arjantin 5-4 Kolombiya Copa America 2015 maçının özeti golleri penaltı atışları!Tangocular yarı finalde

Arjantin 5-4 Kolombiya Copa America 2015 maçının özeti golleri penaltı atışları!Tangocular yarı finalde
Arjantin 5-4 Kolombiya Copa America 2015 maçının özeti golleri penaltı atışları!Tangocular yarı finalde..Copa America'da çeyrek final mücadelesinde Arjantin, normal süresi ve uzatmaları 0-0 sona eren maçta Kolombiya'yı penaltı atışlarıyla geçmeyi başardı.
Arjantin 5-4 Kolombiya Copa America 2015 maçının özeti golleri penaltı atışları!Tangocular yarı finalde.Copa America'da çeyrek final mücadelesinde Arjantin, normal süresi ve uzatmaları 0-0 sona eren maçta Kolombiya'yı penaltı atışlarıyla geçmeyi başardı.

Copa America'da Arjantin-Kolombiya çeyrek finali nefes kesti. Ospina'nın devleştiği maç penaltılara gitti, gülen taraf 5-4'lük sonuçla tangocular oldu.

Maç boyunca sahanın tek hakimi Arjantin olarak gözüktü. Daha çok savunmada bekleyen Kolombiya ise kontra atak üretme konusunda da yetersiz kaldı. Kaleci David Ospina'nın da başarılı kurtarışları sayesinde iki ekipte gol bulamadı ve 90 dakika 0-0 sona erdi.

Uzatma bölümünde de durum değişmedi. İki ekipte skor tabelasını değiştiremedi ve maç penaltılara gitti.

İlk üç penalı atışında iki takım da hata yapmadı. Ancak Kolombiya'nın dördüncü atışında Muriel ile penaltıyı kaçırmasını iyi değerlendiren Arjantin, adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Arjantin yarı finalde Brezilya Paraguay eşleşmesinden gelecek takımla mücadele edecek.Brezilya yarı finale yükselirse kupada erken final oynanabilir.