Arda Güler transferi için Ali Koç ile görüştüler!

Arda Güler transferi için Ali Koç ile görüştüler!

Tottenham’ın ise Arda’yı yakın takipte olduğu ve büyük bir risk alarak yüksek oranda bonservis bedeli ödeyip genç futbolcuyu ekibine katabileceğini belirtti. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncudan büyük paralar beklediği ve Tottenham'ın ikna edici bir teklifte bulunması halinde diğer taliplerin hiç şansı olmayacağı ortaya çıktı.

Sözleşmesi 2025'te sona eriyor

2018/19 sezonunda Sarı-Lacivertliler'den Gençlerbirliği altyapısından ayrılan Arda Güler, 17 Mart 2022'de Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzaladı. Şu anki piyasa değeri 10 milyon euro civarında olan 17 yaşındaki yıldızın sarı-lacivertlilerle 30 Haziran 2025'te sona eren sözleşmesi bulunuyor. Arda Güler'in ardından Alman Borussia Dortmund ve İspanyol kulübü Sevilla, Dinamo Kiev'e karşı oynadı. Önümüzdeki dönemde diğer Avrupa devlerinin de Arda'yı takip edeceğine kesin olarak inanılıyor.

Arda Güler, bu kez Fenerbahçe formasıyla çıktığı 12 müsabakada toplam 300 dakika forma giydi. 17 yaşındaki ustabaşı bu müsabakalarda 3 gol atarken 1 de asist yaptı. Dinamo Kiev deplasmanında gol atan Arda Güler, grup ve Avrupa sonrası maçlarında Fenerbahçe formasıyla gol atan en genç oyuncu oldu. Arda Güler, bu sezon bir UEFA Avrupa Ligi maçında gol atan ve asist yapan en genç oyuncu olarak Jude Bellingham'ı mağlup etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 8. hafta heyecanı yarın (Cuma) ONVO Büyükçekmece Basketbol Daraşşafaka mücadelesiyle başlıyor. Crucible'da haftanın maçı Galatasaray NEF ile Fenerbahçe Beko arasında heyecanlı bir mücadele olacak. 27 Kasım Pazar günü saat 20.30'da başlayacak derbide Sarı-Kırmızılılar 4. sıradaki taraftarlarının önünde, zirve mücadelesi veren Sarı-Lacivertliler ise 7. sıranın gerisinde kaldı. Zafer. Haftanın maçı için maç öncesi ve sonrası tüm detaylar beIN SPORTS ekranlarında gösterilecek.

Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u, Beşiktaş Emlakjet ise Türk Telekom'u konuk edecek. Büyükçekmece Onvo Basketbol- Darüşşafaka ve Pınar Karşıyaka- Yukatel Merkezefendi Belediye Basket maçlarını şifresiz olarak yayınlayan beIN SPORTS HABER ile haftanın sekiz maçı da beIN SPORTS 5'ten canlı yayınlanacak.Öte yandan beIN Basketball'da haftanın maçları ve takımların güncel durumları son verilere göre her Cumartesi ve Pazar günü saat 11:00'de değerlendiriliyor.