Arda Güler'e dünya devlerinden kanca

Arda Güler'e dünya devlerinden kanca

Fenerbahçe ‘de geçtiğimiz sezondan bu yana devamlı yükselen bir grafik çizen Arda Güler’in talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor. 17 yaşındaki oyuncu, futbolu ve potansiyeliyle Avrupa devlerinin ilgisini çekmeye devam ederken, sürpriz gelişmeler de yaşandı.

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe formasıyla gösterdiği üstün performansın ardından ilk kez milli takıma çağrıldı. Diyarbakır'da İskoçya ile oynanan hazırlık maçında Ardagül'ün adı tribünden dakikalarca söylendi. Sadece Kunz, 17 yaşındaki öğrencisini bu oyunda kullanmadı. Arda' da önceki gün   kariyerinin en özel ve gurur verici anlarından biri yaşandı. Genç yeteneği Diyarbakır taraftarları kadar Gaziantep taraftarları da alkışladı. Ve istediğini aldı. 68. dakikada Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta Ardagüle'nin yerine Ducancinik oyuna girdi.

Binlerce göz onun üzerinde

Roberto Carlos: Katar herkesi şaşırtacak

Avrupa Arda'nın arkasında

Arda Gül Türkiye'deki tüm statlara hoş geldiniz, Avrupa'da şimdiden devleri karşı karşıya getirdi. 17 yaşındaki oyuncu My Last Spell'de A takımına ilk çıkışını yaptığında, kısa sürede birçok kulübün dikkatini çekti

Bom Arda Güler'den Fichajes Talebi

Fichajes İspanya'nın haberine göre 4 Avrupa devi Arda Güler'i yakından izliyor. Arda, "Kendisiyle fazla vakit geçirmemesine rağmen son günlerde yoldan geçenlerin en çok aradığı futbolcu" olarak manşetlere çıkarken, genç yıldızın ardından Avrupa kulüplerini açıkladı.

Barselona

Arda Güle, La Liga devleri Barcelona'nın peşinden koştuğu gelecek vaat eden genç yıldızlardan biri. Fenerbahçe'deki gelişimi Barcelona'nın dikkatini çeken Arda, Xavi Hernandez'in gelecekteki transfer hedeflerinden biri olabilir.

Paris Saint-Germain

Paris ekibi de Arda’yla yakından ilgilenen kulüplerden biri. Fransız ekibinin sportif direktörlüğünü icra eden Luis Campos’un dikkatini çeken Arda için PSG bir geçirme hamlesi planlıyor.

Napoli

İtalya Ligi Serie A’da ve Şampiyonlar Ligi’nde müthiş bir yıl geçiren Napoli de Barcelona’yla beraber Arda Güler’le en ciddi şekilde ilgilenen ekip konumunda. Teknik direktör Spalletti’nin oyun tarzına tam olarak uyan genç yıldız için resmi hamle planlanıyor.

2 Aralık Cuma

19.00 Beşiktaş – VavaCars Fatih Karagümrük (Vodafone Park)

8 Aralık Perşembe

Beşiktaş – Charleroi (Antalya)

11 Aralık Pazar

Beşiktaş – Westerlo (Antalya)