Anthony Nwakaeme performansıyla göz dolduruyor

Anthony Nwakaeme performansıyla göz dolduruyor
Anthony Nwakaeme’nin yerine aktarma edilen Mısırlı futbolcu, 1 Süper Kupa, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi eleme, 4 UEFA Avrupa Ligi grup maçı ve 10 Spor Toto Süper Lig maçı olmak suretiyle 17 resmi karşılaşmada 1345 dakika sahada kalırken söz maltbahis mevzusu maçlarda 5 gol, 3 asistle oynadı.

Anthony Nwakaeme’nin yerine aktarma edilen Mısırlı futbolcu, 1 Süper Kupa, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi eleme, 4 UEFA Avrupa Ligi grup maçı ve 10 Spor Toto Süper Lig maçı olmak suretiyle 17 resmi karşılaşmada 1345 dakika sahada kalırken söz  mevzusu maçlarda 5 gol, 3 asistle oynadı.

Trezeguet, ligin ilk haftalarında yerine geldiği Nwakaeme’nin performans olarak peşinde kalsa da her geçen hafta üstüne koyarak devam ediyor. 28 yaşındaki futbolcu Kasımpaşa, Başakşehir ve Trabzonspor formalarıyla Beşiktaş ‘a üç değişik takımda gol atma başarısı gösteren Mısırlı futbolcu, Trabzonspor’un siyah-beyazlılarla oynadığı maçta istatistikleriyle ön plana çıkan futbolcular içinde yer aldı.

Trabzonspor’un Mısırlı futbolcu Trezeguet, ekip  olarak devamlı sonuna kadar savaşım ettiklerini belirterek, “Mükemmel bir takımımız ve teknik heyetimiz var. Taraftarlarımız her zaman yanımızda. Bu sefer rakiplerimizden daha fazla oyun oynadık. Hem Avrupa'da hem de Spor Toto Süper Lig'de rekabet gücümüzü kanıtladığımızı düşünüyorum. Oynadığımız maçların artılarını kaldırıp yolumuza devam edeceğiz."