Antalya kampında sorunlar yaşandı

Antalya kampında sorunlar yaşandı

"Beşiktaş'ın bu hazırlık kampında sıkıntıları var. Beşiktaş'ın her gün farklı dezavantajları oluyor ve özellikle maç günlerinde sahada takım koordinasyonunu ve aynı oyuncuları etkiliyor. Mesela Cenk Tosun  ilk iki maça çıkamıyor, Rosier. Grip olup oynayamıyor ve bunun gibi 5-6 kişinin oynayamadığı maçlar var Beşiktaş'ta özellikle hazırlık maçlarında bu sorunu yaşadım Hatırlayın Chenore bey üçlü sistemi erken vuruşlarda denedi ama olmadı. birçok el. Bu eksikliklere rağmen, büyük mesafe kat etti. Elindeki  imkanlarla bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ardından gelen maçta bir oyuncu grip oldu ve Emre Can'ın burnu kırıldı. Yani  eksik kadroyla oynanan bir  hazırlık maçı,  dünkü maç birkaç eksik ve birkaç oyuncu fazlalığı olan bir maçtı.

Yeni saç kremi geliyor

Beşiktaş'ın bu sezon ilk yarıdaki en büyük sıkıntısı 60. ve 65. dakikalardan sonraki çıkışlar olan Antalya Teknik Direktörü Şenol'dan beklediğimiz, takımının kondisyonunun düzelmesi. Dikkat edin hoca Antalya'ya yükleme yapmadı. Bu kampta çok fazla şarj antrenmanı yok ve gelmeden önce bize böyle bir şarj antrenmanı yapmayacağını söyledi. Teknik ekibe yeni hocanın katılmasıyla Beşiktaş'ın antrenman yöntemleri de değişti. Elbette bu kampta beklentileri karşılayan oyuncular var ama öne çıkan bazı rakip sürpriz isimler de var. Dele Alli'nin transferi bekleniyordu, tabii ki  antrenmanlarda sadece bir Dele Alli vardı ama hazırlık maçlarında iyi oynamayan bir Dele Alli vardı. Dün Giresun'da oynanan maç önceki iki maça göre biraz daha iyiydi.

Rosier hakkında çok konuştuk, o kötüydü. Tayfur büyük isimlerden biri ve şu anda sağ bekte Rosier'in önünde. Devre arasında Montero ve Wellington'ın ihraç edileceği konuşuluyordu ama Wellington şu anki performansıyla  Şenol Güneş'in gözünde. Açıkçası bir teklif gelmediği sürece Beşiktaş'ın Wellington ile yollarını ayıracağını düşünmüyorum. Atiba'nın Dünya Kupası'ndan dönüşü teknik ekibi sevindirdi, Atiba'nın fiziği çok iyi, 39 yaşında olmasına rağmen tam bir maç dinamizm ve hız oyunu oynadı. Senor, bir orta saha takımının savunması için teknik direktörün beklentilerini karşılayacak oyunculardan biri olacak.Ancak kampta en öne çıkan isim Redmond.