Antalya ekibi değiştirebilecek gibi görünüyor

Antalya ekibi değiştirebilecek gibi görünüyor

Genç kanat oyuncusu, Adana Demirspor ile oynadığı son hazırlık maçında attığı 2 harika golün ardından Okan Brook'tan tam puan almayı başardı. Buruk, Yusuf'un takımda kalmasını kesinlikle ister, bu kez bunu bir "mola" olarak görür ve ona daha fazla zaman vermeyi planlar.

Ara transfer etkisi yaratacak bir diğer isim de 19 yaşındaki  orta saha oyuncusu Baran Axaka. Genç futbolcunun oyun kurucu rolünden çok memnun olan ve yaptığı basın toplantısında kendisini öven Brooke, özellikle Oliveira yerine Baran'ı düzenli olarak değerlendirmeye karar verdi. Oliveira'nın yerine Baran Aksaka'nın (19) geçmesi bekleniyor.

Galatasaray, Dünya Kupası tatilinde Antalya'daki maçın hazırlıklarına devam ederken, transfer araştırmalarını da sürdürdü. Aslan'ın hocası Okanbrook geçenlerde transfer hakkında şunları söylemişti: "Bizim için insan mühendisliği de çok önemli. Transfere hazırlanıyoruz. Sıralamayı yapıyoruz. Tüm pozisyonları ilgilendirebilir. Her pozisyona hazırlanıyoruz” dedi. Sarı kırmızılılar düğmeye bastı ve 1 kez tanıklıkları yakılan kiralık iki  yıldızını yeniden devreye soktu.

Galatasaray Takımın dün Belek idman kampında yaptığı antrenman kapandı Huang Hongjun bugün Lazio ile  hazırlık maçı oynayacağı için son antrenmanda taktik uygulamaya ağırlık verildiği bildirildi. Aslan'ın koçu Okan Buruk, takımını oynama şansı bulamamış oyuncuların hakim olduğu  ilk 11'e taşıyacak.

Antalya kampında kaleci rekabetini en üst düzeye çıkaran Muslera, İstanbul Spor ile oynayacağı lig maçında sarı kart göremeyecek. Teknik şef Okan Buruk, 17 yaşındaki Jan Carter ve Okan Koçuk'un tercih hakkı olacak. Okan Hoca, kaleci seçimini antrenman kampı performanslarına göre yapacağını söylüyor.

Yusuf Demir'i 'geçici transfer' sayın

Görev süremin başında 6 milyon Euro'ya transfer olan Yusuf Demir'in ligde sadece 40 dakika şansı vardı ve kiralık çıkış gündemdeydi. 19 yaşındaki yeteneğin kaderini sadece Antalya ekibi değiştirebilecek gibi görünüyor. Genç kanat oyuncusu, son hazırlık maçında Adana Demirspor'a attığı 2 harika golün ardından Okan'dan tam puan almayı başardı. Buruk, Yusuf'un takımda kalmasını kesinlikle ister, bu kez bunu bir "mola" olarak görür ve ona daha fazla zaman vermeyi planlar.