Akşam saatlerinde Kartal, Belek'teki ilk çalışmasını tamamladı

Akşam saatlerinde Kartal, Belek'teki ilk çalışmasını tamamladı

 Isınma programının ardından siyah beyazlı futbolcular, antrenmanlarına ağırlık verdi. Antrenman ortalama 1 saat 30 sürer ve taktiksel bir planla sona erer.

Bu arada Galatasaray Dünya Kupası hazırlıklarına devam ediyor. Sakatlığı bulunan Galatasaraylı oyuncu yarın takımla birlikte Antalya'ya gidecek. Sadece Arjantinli futbolcu Icardi farklı bir yol izlerdi.

Villarreal Rakipleri

Galatasaray, Club Foundation Association ile La Liga Real'in organize ettiği son hazırlık maçında  bugün İspanyol ekibi Villarreal ile karşılaşacak. Karşılaşma Ali Sami Yen  Nef Stadı spor kompleksinde saat 20.00'de oynanacak. D-Smart ve D-Smart Go maçı canlı yayınlayacak. Geel-Rooies, Rayo Vallecano karşısında ilk maçlarını 3-1 kaybetti.

Rashika geri döndü

Galatasaray, dünkü Dünya Kupası tatilinde antrenmanlarına devam etti. Antrenmanlar dinamik bir ısınma ile başlar, ardından 8'e 2 geçişlik iki set yapılır. Eğitim taktik çalışma ile sona erer. Milot Rashica ve Emre Taşdemir, kendileri için hazırlanan proje ekibinin yanı sıra sahada özel bir çalışma yaptı. Kazadan sağ kurtulan Fredrik Midtsjö, hazırlanan proje üzerinde çalışmaya başladı.

En az 4 hafta yok

Galatasaray Teknik Direktörü Okanbrook, Neff Stadı'nda Galatasaray Spor Kulübü çalışanlarının sorularını yanıtlıyor. Icardi ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Brooke, "Icardi sakat. Aslında kulağa iyi geliyor. 5 günlük eğitim sürecinde çok iyi çalıştı. O çok sabırsız. Maalesef topuk geçişinde yaralandı. En az 4 hafta olmaz” dedi. Tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen sarı-kırmızılı teknik adam, şöyle devam etti: “Zorlu bir 14 hafta geçirdik. Bence doğru yoldayız. Yeni kurulan bir ekip. Meydan okuma alışılmış bir süreçtir. Bu süreci bitirdiğimizi düşünüyorum. "

Mauro Icardi Galatasaray'ı korkuttu

Sakatlanarak tedavi için evine dönen Arjantinli futbolcunun Antalya kampına katılmayacağı anlaşıldı. 29- 29- yaşındaki futbolcu, tedavisinin ilk aşamasının Arjantin'de başladığını açıkladıktan sonra sahalara dönecek. Antrenmanda sakatlanan ve ikinci etapta kas hasarı ve kas gerginliği yaşayan yıldız oyuncunun dört hafta sonra geri dönmesi planlanıyor. Halihazırda yurda dönen Icardi'nin 8-17 Aralık tarihlerinde Antalya eğitim kampına katılmayacağı ortaya çıksa da bu durumun tedavi sürecini olumsuz etkileyeceğinden endişe duyduğu anlaşıldı.