Adrian Sut, kariyerine Romanya dışında devam etmeyi umuyor

Adrian Sut, kariyerine Romanya dışında devam etmeyi umuyor

23 yaşındaki orta saha oyuncusu, görev süremin sonunda sona eren sözleşmesini yenilemeyi reddetti. FCSB, Ocak ayında bir takımla sözleşme imzalayamazsa, kazanan oyunculardan sürelerinin sonunda feragat edebilir. Ancak Rumen takımının başındaki Gigi Bekali, pazarlık konusunda geri adım atmaya yanaşmıyor. Bekali kapanış konuşmasında şunları söyledi: "Trabzonspor 2 milyon € teklif etti ve ben 3 milyon € istedim. Birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünmüyorum. Souter'in bunun altına düşmesine izin vermeyeceğimi söyleyebilirim. Rumen şef şimdi Genk'i istiyor. ve Kopenhag'dan da teklifler gelmesi görüşmeleri kızıştırıyor.

Fenerbahçe'nin ara transfer sürecinde Jorge Jesus'un istediği kadro genişliğini oluşturmak ve bu doğrultuda ileriye dönük bir pozisyonda yer almak için var gücüyle çalışmaya devam etmesini umar ve Fenerbahçe'nin çok hareketli bir Ocak ayı geçirmesini temenni ederim. Sarı Lacivertliler forvet transferlerinde öne çıkan 3 isim belirledi. Yönetim, şampiyonluk yarışında Portekizli teknik adamı kesinlikle takviye edecektir. Tüm adayların güçlü ve zayıf yönleri vardır. Bu son gelişme...

Emre Mor ekibe katıldı

Samandra için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, dün güzel bir ilerleme kaydetti. Emre Mor, sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir aylık tedavinin ardından nihayet arkadaşlarına kavuştu. Yıldız futbolcu, antrenman boyunca takımla birlikte çalışıyor. Dünkü antrenman salonda başladı. Güç ve dayanıklılık çalışmalarının ardından sahadaki futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Ana bölümde uygulamalı, taktiksel ve kişisel çalışmalar yapılır.

Livakovic'in Sözleri Stjepan Tomas

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Teknik Direktör Thomas, lacivertli sarı-lacivertli takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik direktör, Hırvat milli takımında iyi işler yapan Fenerbahçeli kaleci Livakoviç için şunları söyledi: "Gelirse iyi olur. Bana göre Altay Bayern, Fenerbahçe devletinde bir kaleci olmasına rağmen." kaleci değiştirmesine gerek yok. Aslında Livakovic, Dünya Kupası'ndaki olağanüstü performansından sonra başka bir takıma gidebilir.

Göztepe, Buyruk'tan ayrılmak istemiyor

Fenerbahçe'nin büyük umut beslediği ve kiralık olarak Göztepe'den ödünç aldığı Buyruk Ortakaya, burada takımın vazgeçilmezi haline geldi. 18 yaşındaki defans oyuncusu tüm lig müsabakalarında 90 dakika forma giydi. İzmir yönetimi genç oyuncunun  sözleşmesini yenilemek için  kolları sıvadı ve performansından oldukça memnun.