Abdullah Avcı: Kasım ayından sonra çok iyi işler yapacağız

Abdullah Avcı: Kasım ayından sonra çok iyi işler yapacağız
Yüzleşme fiziksel olarak zorlayıcı olabilir. Görüşmeye ikili mücadeleler ve zorluklar damgasını vurabilir. Tüm bu olasılıklar, Avrupa Ligi öncesinde can sıkıcı sorular. Nitekim Abdullah Avcı, bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak; Kontrollü, sabırlı ve hepsinden önemlisi topla inisiyatifi elinde tutan Trabzonspor, gözlem yapmayı tercih edebilir.

Yüzleşme fiziksel olarak zorlayıcı olabilir. Görüşmeye ikili mücadeleler ve zorluklar damgasını vurabilir. Tüm bu olasılıklar, Avrupa Ligi öncesinde can sıkıcı sorular. Nitekim Abdullah Avcı, bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak; Kontrollü, sabırlı ve hepsinden önemlisi topla inisiyatifi elinde tutan Trabzonspor, gözlem yapmayı tercih edebilir. Standın bu oyuna  katkısı bir gerekliliktir. Sivasspor, Rıza Çalımbay ile yükselişte. Eksiklikleri ve yeni eklemeleriyle oyun trafiğinde nispeten dinlendikleri bir dönemdeler. Tıpkı rakipleri gibiler ve güçlerini idareli kullanmak için akıllarında Avrupa oyunları olabilir. Bu durum daha çok bekleyip hızlı top yakalayan Sivasspor'u ortaya çıkarabilir.

Yalnızca bir oyuncu kendi sınıfına uygun topları aldığında  ifade edilen bir profil. Bu yüzden kimin kenarda olduğu çok önemli. Trezeguet harika bir oyuncu. Bu onu istatistik tutmaya zorlar. Uygun olsa da olmasa da sürekli bir gol atmayı düşündüğü için birçok "asist pası" seçeneğini kaçırabilir. Ancak konuyla ilgili uygun bir hazırlıkla, dönemimin sonuna kadar sevk sayısı daha yüksek olabilir.