24 Erzincanspor Van Büyükşehir Belediyespor maçının özeti!

24 Erzincanspor Van Büyükşehir Belediyespor maçının özeti!
24 Erzincanspor Van Büyükşehir Belediyespor maçının özeti!Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, ligin on birinci haftasında deplasmanda karşılaştığı 24Erzincanspor'a 3-2 yenilerek taraftarını bir kez daha üzdü.
 24 Erzincanspor Van Büyükşehir Belediyespor maçının özeti!Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, ligin on birinci haftasında deplasmanda karşılaştığı 24Erzincanspor'a 3-2 yenilerek taraftarını bir kez daha üzdü.

Maça hızlı ve etkili başlayan iki takım da üç puan için mücadele etti. İki takımın mücadelesinde gülen taraf 24Erzincanspor oldu. Son haftalarda oynadığı kötü futboldan dolayı tepkileri üzerine çeken Van Büyükşehir Belediyespor ligin 11. Haftasında da mağlup olmaktan kurtulamadı.

İstenilen futbolu bir türlü sergileyemeyen Van Büyükşehir Belediyespor'un golleri Furkan Işıkdemir ve Ali Kurt'tan gelirken, 24Erzincanspor'un golleri ise Oğuz Küçük, Enver Abdullah Filiz ve Burhan Coşkun'dan geldi.

Van Büyükşehir Belediyespor Tarık Daşgün Teknik sorumluluğunda sahaya; Selçuk Aslan, Salih Tunar, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, Murat Berge, Ömer Yıldız, Eren Demir, Abdullah Temircan, Servan Örenç, Medeni Bingöl, Rıdvan Okuş onbiri ile çıktı.

24Erzincanspor Bülent Akan Teknik sorumluluğunda sahaya; Ahmet Burgaz, Alper Hamdi Bayraktar, Enver Abdullah Filiz, Murat Şimşek, Safa Yıldırım, Oğuz Küçük, Burhan Coşkun, Enes Yılmaz, Recep Soner Cihan, Fahri Genç, Fatih Özer onbiri ile çıktı.

Burak Şeker, Yakup Yılmaz, Abdulkadir Döner, Ömer Fırat hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 13.00'te Erzincan 13 Şubat stadında başladı.

Maçta hızlı başlayan Van Büyükşehir Belediyespor 2. Dakikada 1-0 öne geçti. 2. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağı faulle kesildi. Serbest vuruşu kullanan Furkan Işıkdemir topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran 24Erzincanspor aradığı golü 8. Dakikada buldu. 8. Dakikada gelişen 24Erzincanspor atağında topla buluşan Oğuz Küçük topu ağlarla buluşturarak takımının beraberlik gölünü kaydetmeyi başardı.

26. dakikada 24Erzincanspor Fahri Genç Van Büyükşehir Belediyespor oyuncusuna yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.

Bu dakikalarda ataklarını sıklaştıran 24Erzincanspor 2-1 öne geçmeyi başardı. 32. Dakikada gelişen 24Erzincanspor atağında ceza alanı içinde topla buluşan Enver Abdullah Filiz kafasıyla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı.

42. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Furkan Işıkdemir rakip oyuncuya yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.

İlkyarıda başka önemli pozisyon ve gol olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 2-1 yenik durumda gitti.

İkinci yarıya hızlı ve etkili başlayan Van Büyükşehir Belediyespor Ali Kurt'un ayağından 2-2'lik beraberliği yakaladı. 54. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında topla buluşan Ali Kurt, fileleri havalandırarak takımının beraberlik gölünü kaydetmeyi başardı.

79. dakikada 24Erzincanspor net bir pozisyon yakaladı. Gelişen 24Erzincanspor atağında Kaleci Selçuk Aslan topu son anda kontrol etti.

90. dakikada 24Erzincanspor 3-2 öne geçmeyi başardı. Gelişen 24Erzincanspor atağında topla buluşan Burhan Coşkun topu ağlarla buluşturdu ve takımı 3-2 öne geçiren golü kaydetmeyi başardı.

Maçta başka önemli pozisyon ve gol olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda eli boş döndü.

Van Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında Bayburt Grup Özel İdaresi Gençlik ve Spor'u konuk edecek.