20 yaşındaki forvet, 14 lig maçında 2 gol 3 asist yaptı

20 yaşındaki forvet, 14 lig maçında 2 gol 3 asist yaptı

Genç oyuncu gayet iyi, istediği kadar vakit geçirebiliyor ve takımın önemli bir parçası. Teknik direktör Van Acker'in de Thiago'nun performansından çok memnun olduğu ve bir süre daha kiralık isteyebileceği bildirildi.

Sakat Oyuncular Güncellemesi

Sarı-lacivertli takım tedavilerine devam eden futbolcular, bir günlük çalışmaları bireysel özel programlarda tamamlıyor. Sağlık ekibi, koyu sarı-lacivertlilerin tedavi sürecini seferber etti ve 25 Aralık'ta Trabzonspor karşısında küçük bir mağlubiyetle oynamayı hedefliyor. Fenerbahçe'de sırt ağrısı tedavisi gören Artay Beindell'in hafta sonundan beri takımda olduğu söylenirken, Rennes'e karşı direğe bacağını  çarpan Luan Perez'in olumlu tepki vermesi bekleniyor. Tedaviden sonra birkaç hafta içinde ekibe katılacaksınız. Sarı-lacivertli ekipten ağır yaralanan Joao Pedro'nun 2-3 ay tedavi görmesi planlanırken dizinden sakatlanan Valencia'nın tedavisi devam ediyor ve birkaç gün daha takımla birlikte olacak. Ayak bileği ve bağlarında burkulan Emre Moore'un yarınki antrenmanda takımla birlikte antrenmana başlayacağı, dizinden sakatlığı bulunan  Arda Güle'nin ise tedavisine devam edileceği ve 7 gün içinde  netlik kazanacağı bildirildi. gökyüzü. İkinci yarıda kasıklarını çekmeye kararlı olan Alioski 2 hafta sonra antrenmanlara başlayacakken, sakatlığı bulunan Chagtai tedavisi için saha çalışmalarını tamamladıktan sonra kadroyla çalışmaya başlıyor.

BANIA YARIŞI G. SARAY'A KARŞI

İtalyan internet sitesi Tuttomercato, Karagümrük'ün Rayyan Baniya'sının transfer için favori olduğunu yazdı. Kaynaklara göre Fenerbahçe ve Galatasaray; annesi Türk, babası Beninli  olan 23 yaşındaki İtalyan stoperi sollamaya çalışıyor. Bania'nın yerli bir oyuncu olarak oynaması, iki devin  ilgisinin ana sebeplerinden biri. Pazarın dört bir yanından gelen haberlere göre, İtalya'dan Roma ve Torino'dan iki takım ve Almanya'dan iki takım Bania ile  yakından ilgileniyor. 23 yaşındaki stoper bu kez çıktığı 7 resmi maçta  2 gol kaydetti.

Fenerbahçe CHO GUE SING'i yendi

Daily Chronicle'ın haberine göre Fenerbahçe, Jeonbuk takımında forma giyen  Koreli futbolcu Cho Kuo-sung'u geçmek istiyor. Geel-Vlootbloues, 24 yaşındaki forvet oyuncusunu hedefliyor. Fenerbahçe, Celtic ve Rennes'in Süper Lig'de istediği hücum oyuncusu için tek aday.