1.5 milyon Euro'yu feda ettiğini unutmayın

1.5 milyon Euro'yu feda ettiğini unutmayın

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında Los Angeles'ta Major League Soccer forması giyen Diego Rossi'yi 5.5 milyon euro'ya kadrosuna katmış ve ondan tavsiye mektubu almıştı. Waterman, Amerikan Ligi Sarı Donanma ve Maviler'e katılan ikinci oyuncu olabilir. Fenerbahçe, performansıyla bu sefer herkesi çıldırtan ve  bir zamanlar Büyük Dörtlü'nün gerisine düşen Samet Akaydın'ın bir adım önünde. Fenerbahçe'nin, görev süremin sonunda sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki savunma oyuncusu Samit Akaiden için Adana Demir Spor'la anlaştığı öğrenildi.

Görüşme gerçekleşti, sözler kesildi

Benim sürem sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki oyuncuyla tarafların görüşmelere ara verdiği öğrenildi. Kesin sayının henüz netlik kazanmadığı ancak Fenerbahçe'nin bu transferde artık seleflerini geride bıraktığı söyleniyor.

İsa'nın gözetleme kulesi

Trabzon doğumlu Samet Akaydın, 1.90 boyunda ve önce Keçiörengücü, Şanlıurfaspor, Sancaktepe Belediye ve Arsinspor ile Boluspor, İdmanocağı ve Trabzonspor'un altyapı takımlarında görev yaptı, ardından Ocak ayında Adana202spor'a katıldı.

Sarı-Lacivertliler, 28 yaşındaki kaleciyi seleflerinin önünde Ocak ayında kadrosuna katmıştı. Dünya Kupası döneminde Antalya'da kamp kuran Trabzonspor, ilk hazırlık maçında Hull City ile 1-1 berabere kaldı. U-19 takımına draft edilen teknik direktör Abdullah Afqi, bu sezon 11 şans verirken, sahada 62 dakika forma giyen genç sol bek dikkatleri üzerine çekti.

Abdulkadir Yassam da Trezeguet'in golüne etkili bir asist yaptı ve ilk yarıda etkili bir performans sergiledi. Birçok Avrupa kulübünün temsilcileri maçı izlerken, gözlemciler (seyirci grubu) yarın Crystal Palace ile oynanacak maça odaklanacaklar. Ayrıca futbolcunun menajeri Antalya'da oynanacak hazırlık maçını tribünden takip edecek. İnşallah Avcı, Arif'in yanı sıra  Caner Uzun ve Poyraz Yıldırım gibi diğer genç oyunculara da zaman ayırır. Antrenman kampındaki diğer genç Trabzonsporlu oyuncular; Muhammet Taha Tepe, Taha Altıkardeş, Emrehan Gedikli, Kerem Şen ve Doğucan Haspolat. Fenerbahçe'nin Antalya'daki hazırlık kampı bugün başlıyor.  10 Aralık'a kadar Belek'te kamp kuracak olan sarı-lacivertliler, yarın  10 Aralık Cumartesi günü Auba Stadı'nda İtalya Serie A ekiplerinden Alanya Sporting ve Salerni ile karşılaşacak. Tana ekibi hazırlık maçı yaptı.