11 maçta 1 asist yaptı.

11 maçta 1 asist yaptı.
Spor Toto Lig 1. Hafta 16. haftasında Çaykur Rizespor  sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Tabii ki üzüldük. Maç sonunda topu kabul ettik.

Spor Toto Lig 1. Hafta 16. haftasında Çaykur Rizespor  sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Tabii ki üzüldük. Maç sonunda topu kabul ettik. Oyuncular da üzgündü. Pendikspor, sadece maçın hakemi değil, hakemlik yapabilir." Ama son anda yediğimiz topa pozisyon verilmiyor ve kazanılamıyor. Şimdi bir sonraki maçı kazanmak için her şeyi yapacağız. Genel olarak, oyun herhangi bir karar alınmadan berabere bitti. İkinci golü de atabilirdik. Bu durumda akıllı olmalıyız. Özellikle 'son dakikalarda topu bırakın, çıkın ya da oyunu durdurun' dedim ama maalesef iki küçük detay vardı ve bunu yaptığımızda canlı oyunda topu kaybettik. Ancak yarın sona erecek bir hüzün var. Tuz Raspol'deki maça hazırlanacağız” dedi.

Sudan Ligi'nin 9. haftasında Türk Hava Yolları ile Sigorta Shop karşı karşıya geliyor. Ev sahibinde Kanada'nın rakibi Kiera Van Ryk 39 sayıyla en skorer ismi oldu. Orthmann 13, Sheima 12, Kingdon 10, Dicle Nur 6, Maglio 4, Naz ve Zeynep Sude'nin her biri 3'er punte tot die racontant bigedra'ya sahipti.

Skedsregters : Ramazan Çevik, Onur Coşkun

Türk Hava Yolları : Maglio, Naz, Kingdon, Dicle Nur, Van Ryk, Sheyma, Melis (L) (Polen, Ada, Çağla, Bahar, Orthmann, Zeynep Sude)

Versekeringswinkel: Van de VyverTughcheHande NazPayneMlejnkovaCeylanMerve (gauche) (Derya (gauche), Ezgi, Ayça, Burcu)

石纪:25-1725-1723-25 22-2517-15

Süre : 2 saat 3 dakika (23, 23, 27, 27, 23)

Yaz transfer döneminde  Midtjylland ile Evande için görüşen Galatasaray, Evande'yi de kadroya katmak istedi ancak Brezilya 10 numara, takımla anlaşamayınca Danimarka'da kaldı. Kariyerine Danimarka'da devam eden Evande, sezona  iyi başladı, 10 lig maçında dört gol atarak Avrupa Ligi'nde önemli rol oynadı. Baş yıldız bu sezon Avrupa Ligi'nde takımıyla çıktığı 6 maçta 1 gol 4 asistlik katkı sağladı.