MHP Lideri Bahçeli: 'Eylül’ün hesabını nasıl vereceğiz'

MHP Lideri Bahçeli: 'Eylül’ün hesabını nasıl vereceğiz'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öldürülen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayeti için "Eylül’ün hesabını nasıl vereceğiz?

Eylül’lere musallat olan şerefsizlere nereye kadar tahammül göstereceğiz? ir yanda minik bir köpeğin dört bacağıyla birlikte kuyruğu kesilir ve ölüme bırakılır, diğer yanda küçük çocuklar hedef hâline gelir! Nasıl bu duruma düştük? Böyle gidemeyiz, bu şekilde daha fazla mesafe alamayız.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hakikaten çok üzgünüm. Bir yanda minik bir köpeğin dört bacağıyla birlikte kuyruğu kesilir ve ölüme bırakılır, diğer yanda küçük çocuklar hedef hâline gelir! Nasıl bu duruma düştük? Böyle gidemeyiz, bu şekilde daha fazla mesafe alamayız" dedi.

Bahçeli'den kayıp Leyla açıklaması


MHP Genel Başkanı Bahçeli kayıp Leyla ile ilgili ise, :"Ağrı’da ailesiyle birlikte dedesinin köyüne bayramlaşmaya giden 3,5 yaşındaki Leyla da tam 16 gündür kayıp ve halen aramalar sonuç vermedi. Kaybolan yalnızca Leyla değil, hepimiziz. Acaba masum bedeni nerede? Mazlum gözleri nasıl bakıyor? İsimleri Eylül olur, Leyla olur, hiç fark etmez. Onlar çocuk, onlar savunmasız, onlar masumiyetin zirvesi. İnanınız, bu gidişle başımıza taş yağmazsa yatıp kalkıp şükretmemiz gerekir. Çocukları güvende olmayan bir milletin istikbali güvencede bulunamaz."