İttifak İçinde İttifak Hesapları!

İttifak İçinde İttifak Hesapları!
İttifak İçinde İttifak Hesapları! - Demokrat Parti, Saadet, DEVA ve Gelecek Partisi seçime CHP listesinden girme kararı aldı

HABER7.COM HABER SİTESİNİN HABERİ ŞÖYLE, 

Karar sonrası akıllara DEVA lideri Babacan'ın "DEVA seçime kendi adıyla, şanıyla, logosuyla girecek Barajları yıkıp geçeceğiz" sözleri akıllara geldi.

Saadet Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Parti seçime CHP listesinden girecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA ve Gelecek partilerine "ittifak içinde ittifak" önerisinde bulunmuş, teklifi kabul edilmemişti.

ALİ BABACAN'IN İDDİALI SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan şu ifadeleri kullanmıştı:

Demokrasi ve Atılım Partisi önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır.

‘SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ’

“Belli ki Sayın Erdoğan seçim dönemini başlattı. Biz seçimlere hazırız. DEVA Partisi hazır. Ve biz kazanacağız. Kendisi gerilimi istediği kadar artırmaya çalışsın. Her seçim döneminde gererek, kutuplaştırarak seçim almaya çalışıyor. Biz bu seçim dönemini nefrete ve öfkeye teslim etmeyeceğiz. Huzur kazanacak. Aklına ne geliyorsa tek imzayla yapıversin. Bu otoriter rejimi değiştireceğiz. Ülkemiz derin bir nefes alacak.”

‘BARAJLARI YIKIP GEÇECEĞİZ’

“İlan ediyorum. Duymayan kalmasın. Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun. Daha önce söyledim, tekrar söylüyorum: Türkiye 1’den büyüktür. Türkiye kazanacaktır. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza saklamayın. DEVA damlalarının oluşturacağı seli hiçbir baraj durduramaz. Barajları yıkıp geçeceğiz.”