CHP Van'da KHK'lılarla toplantı yapacak

CHP Van'da KHK'lılarla toplantı yapacak
CHP Liderli Kemal Kılıçdaroğlu'nun "KHK'lıları işlerine iade edeceğiz." açıklamasının ardından CHP'den bir heyet Van'da KHK mağdurlarıyla bir araya gelecek.

CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinden oluşan heyet, Van'da bölgedeki KHK'lılar ile bir araya gelip sorunlarını masaya yatıracak.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri Van'da Karar Hükmünde Kararname (KHK) ile işten çıkarılanlar ile bir araya gelecek.

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Taşkın, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam, Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ve İstanbul Milletvekili Av. Turan Aydoğan düzenlenecek programda yer alacak. Van Barosu'nda düzenlenecek programa Van, Bitlis, Ağrı ve Hakkari illerindeki KHK'lılar ile bir araya gelinecek. 13 Ekim 2021 Çarşamba günü düzenlenecek program saat: 14.30'da başlayacak.

BEDİRHANOĞLU: TÜM MAĞDURLARI BEKLİYORUZ

CHP Van İl başkanı Seracettin Bedirhanoğlu sosyal medya hesabından yapılan açıklamada programla ilgili şu ifadeler kullanıldı: "CHP iktidarıyla birlikte KHK sorunu tarihe karışacak. Hukuk işleyecek, herkes işine dönecek. Yarın 14:30'da Van Barosu'nda Van - Ağrı - Hakkari - Bitlis KHK Mağdurları ile buluşuyoruz. Tüm KHK Mağdurlarını toplantımıza bekliyoruz.." dedi.