CHP Lideri Kemal Kılıçaroğlu Van'a Ne Zaman Geliyor!

CHP Lideri Kemal Kılıçaroğlu Van'a Ne Zaman Geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu Vana Ne Zaman geliyor? CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Vana Geleceği ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı ve Parti Ana kademesi Van’a çıkarma yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van’a geleceği haberine ilişkin CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu’dan açıklama geldi.

Tüm hazırlıklar tamamlandı…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti ana kademesinin Van’a geleceği haberini doğrulayan CHP Van İl Başkanı KURUKCU; Tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti.

Van’da büyük bir buluşma niteliğinde olacak…

KURUKCU 21.02.2016 Pazar günü Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Konferans salonunda gerçekleşecek toplantıya başta Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere MYK üyeleri, Milletvekilleri, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi CHP İl başkanları ve yine Doğu ve Güneydoğu bölgesinin sivil toplum örgütlerinin de katılacağı geniş kapsamlı bir buluşma niteliğinde olacağını söyledi.

Ne bir ilk ne de bir son olacak…

Genel başkanlarının Van ziyaretinin önemli olduğunu vurgulayan KURUKCU ülkenin özellikle de bölgenin zor günler geçirdiği böylesi bir dönemde sayın genel başkanın Van ziyaretinin büyük önem arz ettiğini bu ziyaretlerin devamının da olacağını kaydetti.

Toplantıda bölge ve Van sorunları masaya yatırılacak…

Van’da gerçekleşecek toplantı da başta bölge sorunları olmak üzere ağırlıklı olarak Van sorunları üzerine durum değerlendirilmesi yapılacak. Sorunların çözümüne ilişkin yol haritaları belirlenecek ve Van için ne yapabiliriz sorularının yanıtları aranmaya çalışılacak…

Van’ın sivil toplum örgütleri de orada yerini alacak…

KURUKCU; Toplantıda özellikle Van ve sorunları konuşulacağından Van’ın sivil toplum örgüt liderleri ve kanaat önderlerin de davet edileceğini ifade etti.

Şimdi birlik ve beraberlik zamanı…

KURUKCU son olarak; Her defasında altını çizerek belirttiğimiz bir husus var; O da söz konusu Van ve sorunları olduğunda tereddütsüz adım atacağımızı söyledik. Sorumluluktan kaçmayacağız ve Van için birlik olacağız şeklinde konuştu…