CHP'den Van Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret - Van Son Dakika Haberleri

CHP'den Van Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret - Van Son Dakika Haberleri
Büyükşehir Belediyesi Eş başkanı Hatice ÇOBAN ile bir araya gelen KURUKCU Van’da ve bölgede yaşanan son gelişmeler üzerine bir durum değerlendirmesinde bulundular.
HATİCE ÇOBAN: CHP BÖLGEDE DAHA FAZLA SORUMLULUK ALMALIDIR

CHP Van İl Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla Kurukcu’ya tebriklerini ileten ÇOBAN; Kendilerine yapılan ziyaretten ziyadesiyle memnun olduklarını Van’da özellikle bölgede CHP’nin daha fazla sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.


ÇOBAN: BEKLENTİMİZ BİR AN BÖLGEMİZDE HUZUR VE REFAHIN SAĞLANMASIDIR

Bölgedeki sıcak gündemin Van’ı da yakından ilgilendirdiğini beklentilerinin kısa bir süre içerisinde bu olayların son bulması halkın yeniden huzur ve refah içinde yaşamını sürdürmesi olduğunu söyledi.


YENİ OTOGAR 2016 PROGRAMINDA!

KURUKCU’nun Van’ın Otogar sorunu sorusuna cevaben net bir söylemde bulunarak, Otogar sorununun gündemlerinde olduğunu, Otogarın deprem dolayısıyla aksadığını ancak 2016 programının içinde yer aldığını kaydetti.


ÇOBAN: BELEDİYE’YE ELEMAN ALIMINDA İKİ KRİTERİMİZ VAR!

Belediyeye eleman alımı noktasındaki konu ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan ÇOBAN; eleman alımlarında iki kriterlerinin kendileri için önem arz ettiğini söyledi. Bunlardan birincisi kişinin Vanlı olması ikincisi ise kişinin işinde profesyonel olmasıdır dedi.


CHP VAN İL BAŞKANI MEHMET KURUKCU: CHP’LİYİM, ROZET DEĞİL HİZMET ADAMIYIM

Van Büyükşehir Belediyesi Eş başkanı Hatice ÇOBAN ile Van sorunlarını masaya yatıran KURUKCU; Her defasında belirttiğimiz bir husus var; Söz konusu Van olduğunda siyasi kimliklerini bir kenara bırakabileceklerini kendi menfaatlerinin Van’ın menfaatlerinin üstünde olmayacağı, Van’da ve bölgede şahsı ve partisine ne düşerse seve seve sorumluluk alabileceklerini kaydetti.


KURUKCU: YAPI RUHSATI KONUSUNDA BELEDİYEDEN İVEDİ ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Sözlerine devam eden KURUKCU Van’da adeta kanayan bir yaraya dönüşen yapı ruhsatı sorununun çözümü noktasında belediyeden atılım beklediklerini, insanlarımızın birçok sorun yaşadığı bu konuda en azından rahat bir nefes almalarının sağlanması gerektiğini savundu.


Van’ın kurum ve kuruluşlarıyla yakın temaslarını sürdüren KURUKCU Van’ın acil tüm sorunların çözüme kavuşması hususunda enerji harcayacaklarını, halkın huzur ve refah içinde yaşaması için bedenlerini taşın altına koyabileceklerini söyledi.