Barış Çelenk, CHP Van milletvekili aday adaylık başvurusunda bulundu

Barış Çelenk, CHP Van milletvekili aday adaylık başvurusunda bulundu
Cumhuriyet Halk Partisi'nde 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar sürüyor.

CHP Genel Merkezi'nde milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Van'dan da önemli isimler bu süreçte CHP'den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Bu isimlerden biri de kentin sevilen genç iş insanlarından Barış Çelenk oldu. Yakın zamanda beraberindeki 30 kişi ile CHP Van İl Başkanlığı’na gelerek rozet takan ve partiye katılan Çelenk, Ankara'da resmi aday adaylık başvurusunda bulundu.

"BEN DE BİR GENÇ OLARAK BU TARİHİ SÜRECE KATKI SUNACAĞIM DÜŞÜNÜYORUM"

İş insanı Çelenk, genç yaşına rağmen Türkiye'nin ikinci yüzyılında söz sahibi gençlerin olması gerektiğini söyledi. Çelenk, "Genç yaşımda Türkiye yüzyılında böylesine bir adımı atmama fırsat verdigi için Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na şüküranlarımı sunuyorum. Gerçekten çok mutluyum. Genel Merkezimizin havasını soluyunca CHP'nin ne kadar büyük bir parti olduğunu daha iyi anladım. Hak, hukuk ve adeletin tahsis edilmesi ve ekonominin düzelmesi için CHP iktidar olmalıdır. Ben de bir genç olarak bu tarihi sürece katkı sunacağımı düşünüyorum. O yüzden başvuruda bulundu. Umarım ülkem ve milletim için hayırlı olur." Dedi.