AK Parti Büyük İstanbul Mitingi Ne zaman?

AK Parti Büyük İstanbul Mitingi Ne zaman?
AK Parti Büyük İstanbul Mitingi Ne zaman? - AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber7'ye konuk oldu. Siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Kabaktepe, Cumhur İttifakı'nın büyük İstanbul mitinginin 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirileceğini duyurdu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber7'nin konuğu oldu. Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin moderatörlüğünde Türkiye'nin siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kabaktepe, genel seçimler öncesinde İstanbul'da gerçekleştirilecek mitingle ilgili bilgileri ilk kez Haber7 aracılığıyla paylaştı.

Halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu özlemi ve sevgiyi anlatan Kabaktepe, 7 Mayıs'taki buluşmada milyonun üzerinde katılımın olabileceğini, söz konusu etkinliğe dair saat ve diğer detayların önümüzdeki günlerde öğrenileceğini aktardı.

NİYET AÇILIŞ, KARŞILAŞILAN MANZARA MİTİNG
AK Parti heyetinin son olarak Bağcılar'a açılış niyetiyle gittiğini, ancak vatandaşın gösterdiği ilgi alakadan ötürü etkinliğin mitinge dönüştüğünü söyleyen AK Parti İl Başkanı Nuri Kabaktepe, yeni ve benzer bir buluşmanın Pendik'te yapılacağını aktardı:

"Geçen hafta Bağcılar’da bir ‘Açılış yapalım’ dedik, milletimiz miting yaptı. Yani biz açılış yapma niyetindeydik ama İstanbullu kardeşlerimiz, Bağcılarlı kardeşlerimiz bizim açılışımızı mitinge çevirdiler. Bu milletimizin Cumhurbaşkanımızı ne kadar özlediğini ve sevdiğini gösteriyor. Bu hafta yine aynı şekilde Pendik’te bir açılışımız var. Pazar günü saat 16:00’da… Oraya da tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz, bekliyoruz. Pendik ilçemizde yaptığımız hizmetlerin açılışlarını yapacağız ve eminim o da mitinge dönüşecektir."

İSTANBUL 7 MAYIS'TA 'CUMHUR' OLACAK
Geride bıraktığımız seçim dönemlerinde düzenlenen 'gövde gösterisi' mahiyetindeki buluşmaların bir yenisinin 7 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde organize edileceğini vurgulayan Başkan Kabaktepe, etkinliğe dair ilk bilgileri şu sözlerle duyurdu:

"7 Mayıs’ta Büyük İstanbul Buluşması’nı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Yani milyonluk bir buluşmayı Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yapmayı düşünüyoruz. Tabi seçim dönemine girdiği için partilerin ve yerlerin kurası çekilecek ama biz planladığımız buluşmayı yapacağız. Bugün de 7 Mayıs’ta, henüz belli olmayan saatte, tüm İstanbullu kardeşlerimizin saatlerini ayarlayarak Büyük İstanbul Buluşması'na gelmelerini davet ediyorum."

KAYNAK : HABER7.COM