Vali Bilmez Muradiye'deki muhtarlarla bir araya geldi

Vali Bilmez Muradiye'deki muhtarlarla bir araya geldi
VALi VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ MEHMET EMİN BİLMEZ, MURADİYE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Muradiye ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.


Van Büyükşehir Belediyesinin muhtarlarla toplantıları devam ediyor. Edremit ilçesi Fidanlık Parkında gerçekleştirilen Muradiye muhtarları ile buluşma toplantısına Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in yanı sıra, AK Parti Van Milletvekili, Abdulahat Arvas, Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, genel sekreter yardımcıları, kamu müdürleri, daire başkanları ve  muhtarlar katıldı.


Toplantıda konuşan Vali Mehmet Emin Bilmez, muhtarlarla belirli aralıklarla bir araya geleceklerini söyleyerek bu tür toplantıların önemine değindi.


Vali Bilmez, "İnşallah pandemi tamamen geride kalır. Pandemide durumumuz kötü değil ama aşıda istenilen düzeyde değiliz. Aşı konusunda da sizden bir duyarlılık bekliyoruz. Geçen hafta Muradiye'deydik. İlçe belediyesi ve kaymakamlıkla beraber yaptığımız bir tekstil atölyesi var. İnşallah o da bitecek ve 200 insanımız orada iş bulacak. Onun da ihalesi hızlı bir şekilde yürüyor" dedi.

Muhtarlarla düzenlenen toplantı, yapılan sunumun ardından soru ve cevap bölümüyle devam etti. Toplantının ardından Vali Bilmez tarafından muhtarlara isimli çanta hediye edildi. Daha sonra inşası tamamlanan Fidanlık Parkı gezilerek hatıra fotoğrafı çekildi.