TEGV Muradiye Biriminden tanıtım toplantısı yapıldı

TEGV Muradiye Biriminden tanıtım toplantısı yapıldı
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Muradiye Öğrenim Birimi, ilçeye yeni atanan Kaymakam Harun Yücel’in katılımıyla bir tanıtım programı düzenledi. 

TEGV Muradiye Öğrenim Birimi Yöneticisi Buket Müjde tarafından ilçeye yeni atanan Kaymakam Harun Yücel ve diğer bürokratların katılımıyla 2017 yılında yaptıkları çalışmaları anlattı. TEGV Muradiye Öğrenim Birimi Yöneticisi Buket Müjde, etkinliğin düzenlenmesindeki amaçlarının TEGV’i tanıtmak olduğunu belirterek, davetlerini kırmayıp programa katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

TEGV faaliyetlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Kaymakam Yücel ise, temelinde çocuk olan her işin kıymetli ve değerli olduğunu dile getirdi. “Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” sloganında olduğu gibi çocukların önemini anlatan Yücel, TEGV’in çalışmalarında ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik odası gezilerek, toplu fotoğraf çekildi.

Tanıtım programına; İlçe Kaymakamı Harun Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş, Milli Eğitim Şube Müdürleri Şahyettin Çiftçi ve Fesih Özçoban, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Polat, okul müdürleri ve iş adamları ile öğrenciler katıldı.